Elazığ'da Bir Kreş Yaptığı Etkinlikle Takdir Topladı

Kitap okuma alışkanlığının çok küçük yaşlarda kazanıldığı bilinciyle hareket eden Elazığ Minoya Gündüz Bakımevi, yaptığı etkinlikle takdir topladı.

Elazığ'da Bir Kreş Yaptığı Etkinlikle Takdir Topladı

Çocuklara kitapları sevdirmek ve kitap okuma alışkanlığını kazandırmak amacıyla okulda Kitap Kumbara adlı bir etkinlik düzenleyen Minoya, aynı zamanda lapa lapa yağan karlar ve havada uçuşan baloncuklar eşliğinde çocuklarımız kitaplarla buluştu. Aynı zamanda çuval yarışı, halat çekme yarışması, sihirbazlık gösterisi, karaoke ve dans gösterileri ile miniklere harika bir gün yaşatıldı.

Elazığ'da Bir Kreş Yaptığı Etkinlikle Takdir Topladı

Düzenlenen etkinlikle ilgili gazetemize özel bir açıklama yapan Minoya Genel Müdürü Ayşegül Gül, etkinliğin amacının çocuklara kitaplar sevdirmek olduğunu vurgulayarak: “Elazığ’da yeni kurulan bir gündüz bakımeviyiz. Çocuklarımızın aile ortamında ve anne şefkatinde, güler yüzlü personellerle emin ellere teslim edilebilmesi için buradayız. Çocuklarımızın ilkokula uyumlanma sürecini hızlandırıp kitap dünyasını keşfetmesini ve sevmesini önemsiyoruz. Bunun için etkinlikler yapıyoruz. Bugün yaptığımız Kitap Kumara Etkinliği de bunlardan birisi. Kitapları çok ama çok önemsiyoruz. Bu tarz etkinliklerimiz devam edecek” şeklinde konuştu.