Elazığ'da Belediye Otobüslerinin Güzergahı Değişti!

Elazığ Belediyesi, şehirde hizmet vermekte olan bazı otobüslerin güzergahının değiştiğini duyurdu.

Elazığ'da Belediye Otobüslerinin Güzergahı Değişti!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Söz konusu belediye otobüsleri ve yeni güzergahlar şu şekilde:

  1. Sürsürü Ataşehir Hattına çalışan (9)numaralı Otobüs seferlerinde Düzenlemeye Gidilmiştir. Tam saatlerde Ağır Bakım,Şehitlik,Yeni Camii,Ahmet Aytar Meydanı,Ctesi Pazarı,Medical,Olgunlar,Akide Marketin önünden İmamı Azam Camiine inip Kuvayi Milliye Caddesinden Devam Edip Olimpiyat kavşağı,Polis Evi,Kral Plas Düğün Salonu üst kavşağından Dönüşe Geçip Tofaş kavşağı alt yolundan Hacı Fethi Camii,Alt Yola İnip Kervan Sarayın önünden Akide market güzergahından tekrar çarşı yönüne hareket edecektir.Yarım saatlerde  devam eden araçlarımız mahalle içinde  bu güzergahların tam tersi yönünde seferlerine devam edecektir.
  2. Deprem sonrası şehrimizin hızla gelişen mahallelerinden  Güneykent ve  Aşağı Demirtaş mahallelerimizin toplu taşıma ağında yaşamış olduğu otobüs seferlerinin yoğunluğunu düşürmek adına Elazığ Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü olarak Güneykent (61) Aşağı Demirtaş (63) nolu seferlerini yapan otobüslerimizin her yarım saatte bir çarşıdan hareket eden otobüs seferleri yarından itibaren hareket yerleri değiştirilip her iki mahallenin toplam otobüs sayısı 9'a çıkarılıp 20 dakikada bir olmak üzere Aşağı Demirtaş mahallesinden kalkıp Tofaş kavşağından  şehir merkezine devam edecektir. Bu doğrultuda şehir merkezi yönüne seyir eden araçlarımız merkezde beklemeden tekrar Güneykent  ve Aşağı Demirtaş yönüne dönüş yapacaktır. Her iki mahallenin de kalkış yeri  Aşağı Demirtaş mahallesinden olup  otobüs numaraları (63) Numara olarak belirtilmiş.
  3. 25 ve 26 numara olarak Hilalkent - Doğukent ring seferini yapan otobüslerimiz yarından itibaren askıya alınıp önümüzde ki günlerde düzenlenen her 15 dakikada Hilalkente giren çevreyolu (3) numaralı araçlarımız ile vatandaşlarımız çevreyolu üzerindeki güzergahlardan faydalanacaktır. Hilalkenten doğrudan Doğukente devam etmek isteyen vatandaşlarımız Elbüsleri kullanıp yolculuklarını tamamlayacaktır