Elazığ'da Bayram Yoğunluğunun Adresi Bu Sefer Başka

Ramazan Bayramı'na kısa bir süre kala Elazığ'da vatandaşlar güzellik merkezlerinin yolunu tuttu.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Elazığ'da Bayram Yoğunluğunun Adresi Bu Sefer Başka

Güzellik merkezlerinde oluşan yoğunluğa güzellik uzmanları yoğun çaba sarf ediyor. Güzellik uzmanı Şebnem Fındık; “İşletmemize bay, bayan olarak büyük bir yoğunluk ve talebimiz var” dedi.

Elazığ'da Bayram Yoğunluğunun Adresi Bu Sefer Başka

Uzman Şebnem Fındık; “Erklerde özellikle cilt bakımları ve kaş alımları mevcut. Bayanlarda ise kirpik, kaş alımı ve cilt bakımları talep görüyor. Bayrama özel genelde danışanlarımız cildimiz temizlensin istiyorlar. İpek kirpik biliyorsunuz gündelik hayatımıza büyük bir kolaylık sağlıyor. Makyaj yapıyormuş hissiyatı oluşturuyor, bilmeyenler için buradan duyurmuş olalım. İpek kirpik danışanlarımız için bir kurtarıcı olmuş durumda. Bir fondöten, bir kapatıcı veya ruj sürerek hemen hazırlanmış olunuyor” dedi.

Elazığ'da Bayram Yoğunluğunun Adresi Bu Sefer Başka

“BAYRAM YOĞUNLUĞU DEVAM EDİYOR”

Şebnem fındık, “Erkek danışanlarımız ise genelde cilt bakımı için bize geliyorlar, bunun yanında kaş alımı içinde talep artmakta. Lazer epilasyonda yine aynı şekilde ilgi gören alanlarda biri oluyor. Tatile gitmek isteyen danışanlarımız için lazer epilasyon rahatlığı, ipek kirpik rahatlığı ve cilt bakımlarıyla temiz bir cilt ile tatilin tadını çıkarıyorlar.  Bayram yoğunluğu bizlerde bu şekilde devam ediyor.  Çok fazla yoğunluğumuz olduğundan dolayı ve danışanlarımızı da burada bekletmek için Salı günleri kapalı olan işletmemizi bayram yoğunluğuna özel açık olacak. Çok yoğunluk demek bazen verimli çalışamadığımız alanları beraberinde getiriyor bu durum yaşanmaması için bu durumu azaltmak istiyoruz. Şimdiden herkese iyi bayramlar diliyorum” ifadelerine yer verdi.