ELAZIĞ'DA 'ANNELER BULUŞUYOR' ETKİNLİĞİ DÜZENLENDİ

Melih Kuloğlu: Elazığ Rehberlik ve Araştırma Merkezi (RAM) düzenlediği 'Anneler Buluşuyor' etkinliği kapsamında öğretmen ve velilere madde bağımlılığı ve diğer bağımlılık türleriyle mücadele hakkında bilgiler verdi.

ELAZIĞ'DA 'ANNELER BULUŞUYOR' ETKİNLİĞİ DÜZENLENDİ
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Belediye Kültür Merkezinde gerçekleşen etkinlikte M. Reşat Bulut ve ekibi tarafından “Sigara, alkol ve madde gibi bağımlılıklarla nasıl mücadele edilir?” konulu tiyatro gösterisi sergilendi.

Programın devamında Prof. Dr. Murat Atmaca, Çocuklarda ruhsal ve davranış bozuklukları ailelerin önemi" konulu söyleşisi ile katılımcıları bilgilendirdi ve konu hakkında sorulan soruları cevapladı. Yapılan etkinliğin önemi ve annelere olan katkısı hakkında konuşan RAM Müdürü Bekir Erol ise “Bağımlılıkla Mücadele İl Koordinasyon Kurulu çalışmalarımız kapsamında lisede okuyan öğrencilerimizin annelerine yönelik bir etkinlik organize ettik. Amacımız, gençlerimizin sağlıklı yaşamla ilgili bilinç düzeylerini arttırmak, belirli risklerden korunması konusunda özellikle annelerimizi bilinçlenmek, farkındalık düzeyini arttırmaktı. Hem tiyatro hem de söyleşi tarzında bir içeriğin olduğu bir etkinlik düzenledik. İnşallah, ikinci dönemde bunu yerel ve eğitim bölgeleri düzeyinde yaygınlaştırmaya çalışacağız" şeklinde konuştu.