Elazığ'da 6 puanlık randevu!

Bordo-Beyazlı ekibimiz, kendisi gibi play-off mücadelesi veren Gazişehir Gaziantep ile yarınn karşı karşıya gelecek

Elazığ'da 6 puanlık randevu!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu

Spor Toto 1. Lig’in 27. Haftası’nda Bordo-Beyazlı Temsilcimiz Tetiş Yapı Elazığspor bugün Gazişehir Gaziantep FK’yı konuk edecek. Hafta içinde deplasmanda karşılaştığı Samsunspor’a mağlup olarak play-off yolunda yara alan Bordo-Beyazlı ekibimizde hedef iyi iç  saha performansını Gazişehir Gaziantep karşısında sürdürmek.

Erkan Sözeri’nin göreve gelmesinin ardından ayrı bir kabuğa bürünen ve zirve yarışında ben de varım mesajı veren Gazişehir Gaziantep, Elazığ’a puan yada puanlar için geliyor.

Takımla antrenmanlara çıkan Andreas Tatos’un, Teknik Direktör Kalpar’ın şans tanıması halinde sahada olması bekleniyor. Elmar Bjarnason’un durumu ise maç saatinde belli olacak. Rakip takımda ise eksik ya da cezalı futbolcu bulunmuyor.

 

18. RANDEVU

Elazığspor, ilk kez 1997-1998 Futbol Sezonunda Türkiye 2. Ligi 5. Klasman Grubu’nda SANKO adıyla karşı karşıya geldiği, daha sonra G. Antep BŞBspor ismini alan rakibiyle bugüne kadar 6 sezonda 17 kez karşı karşıya geldi.

Yeni sezona adını ve logosunu değiştirerek başlayan Gazişehir Gaziantep FK ile Elazığspor arasındaki 18. randevu öncesi geride kalan 17 maçta; Elazığspor’un rakibine karşı 5 galibiyeti, 5 beraberliği ve 7 mağlubiyeti bulunuyor. Atılan gollerde ise temsilcimizin 20-18 üstünlüğü var. İki takım arasında son olarak ligin ilk yarısında Gaziantep’te oynanan maçı Gazişehir 1-0 kazanmıştı.

MUHTEMEL ONBİR

Bordo-Beyazlı ekibimizin Gazişehir Gaziantep FK karşısına; Ahmet Sabri, Orhan, Murat Akça, Mehmet Yiğit, Emre Öztürk, Bjarnason (Kadir), Alpaslan, Tatos (Muhamed), Tom, Hora ve Diarra onbiriyle çıkması bekleniyor.

10 Mart Cumartesi günü saat 15.30’da Elazığ Atatürk Stadyumu’nda oynanacak olan ve Sakarya Bölgesi A Klasman Hakemi Erkan Engin’in düdük çalacağı zorlu 90 dakika Bein Sports HD Max 1’den canlı olarak yayınlanacak.