Elazığ'da 5 mahallede su kesintisi yaşanacak

Elazığ'da ana isale hattında yaşanan arıza nedeniyle Çaydaçıra, Üniversite, Kültür, Sürsürü ve Olgunlar Mahallelerini etkileyen su kesintisi yaşanıyor. Elazığ Belediyesi ekiplerinin onarım çalışmalarının ardından bölgeye yeniden su verilmesi planlanıyor.

Elazığ'da 5 mahallede su kesintisi yaşanacak
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Elazığ’ın bazı mahallelerinde su kesintisi yaşandı.

Araştırma Hastanesi Su Deposu ile Zafran Mahallesi Su Deposu arasında bulunan ana taşıyıcı hattında meydana gelen arızadan dolayı su kesintisinin yaşanmasının ardından Elazığ Belediyesi ekipleri, arızaya müdahale etti.

Onarım çalışmalarına başlayan ekipler, arızayı gidererek ana isale hattına yeniden su verilmeye başlanması için yoğun mesaisini sürdürürken, kesintiden Çaydaçıra, Üniversite, Kültür, Sürsürü ve Olgunlar Mahalleleri etkilendi.

Elazığ'da 5 mahallede su kesintisi yaşanacak

Ekiplerin çalışmalarının kısa bir süre içinde tamamlanarak bölgede yeniden su akışının sağlanması planlanıyor.

Elazığ Belediyesi Basın-Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada; “Çaydaçıra, Üniversite, Kültür, Sürsürü ve Olgunlar Mahallelerini etkileyen arızadan kaynaklı su kesintisinin ardından ekiplerimiz, onarım çalışmalarına devam etmektedir. Arıza süresince vatandaşlarımızın göstereceği sabır ve anlayış için teşekkür ederiz.” denildi.