Elazığ'da 4 branşta şampiyonluk heyecanı
Elazığ'da Okul Sporları kapsamında düzenlenen Küçükler Yüzme, Tenis, Güreş Küçükler Serbest-Grekoromen ve Havalı Tüfek Genç Yıldız yarışmaları tamamlandı.
Bu organizasyonlar, Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nün koordinasyonunda farklı tesislerde gerçekleştirildi. Küçükler Yüzme müsabakaları Olimpik Yüzme Havuzu’nda, Tenis ve Güreş Küçükler Serbest-Grekoromen karşılaşmaları Çok Amaçlı Spor Merkezi’nde, Havalı Tüfek Genç Yıldız müsabakaları ise Yaşayan Stadyum Havalı Silahlar Poligonu’nda yapıldı.
Etkinliklere, Küçükler Yüzme branşında 30 kız ve 25 erkek olmak üzere toplam 55 sporcu, Tenis branşında 4 takım halinde 15 sporcu, Güreş Küçükler Serbest-Grekoromen dalında 20 sporcu ve Havalı Tüfek Genç Yıldız kategorisinde ise 27 sporcu katıldı.
Bu müsabakalarda dereceye giren takımlar, gruplarda ve şampiyonalarda Elazığ’ı temsil etme hakkı kazandı.
Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, “Her geçen gün daha başarılı sporcular yetiştirmeye devam ediyoruz. Okul Sporları kapsamında ilimizde düzenlenen Küçükler Yüzme müsabakasına 30 kadın 25 erkek toplam 55 sporcu, Tenis müsabakasına 4 takım 15 sporcu, Güreş Küçükler Serbest-Grekoromen müsabakasına 20 sporcu ve Havalı Tüfek Genç Yıldız müsabakalarına ise 27 sporcunun katılımı ile Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüz ev sahipliğinde gerçekleştirilerek sona erdi. Müsabakalarda dereceye giren takımlarımızı ve antrenörlerini tebrik ediyoruz” ifadelerine yer verildi.