Elazığ'da 2 Bin Geçici İşçi Alınacak

Bu amaçla Elazığ'a  tahsis edilen (2000) kişilik geçici istihdam sağlayacak Toplum Yararına Programlara başvurular başlayacak

Elazığ'da 2 Bin Geçici İşçi Alınacak
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Bu amaçla Elazığ'a  tahsis edilen (2000) kişilik geçici istihdam sağlayacak Toplum Yararına Programlara başvurular başlayacak. Orman İşletme Müdürlüğünde 1500 kişi, Orman Fidanlık Müdürlüğünde 500 kişi olmak üzere toplam 2000 kişi (6) altı aylığına istihdam edilecek. 2000 kişilik geçici kadronun 1000 kişilik kısmı merkezde 1000 kişilik kısmı ise ilçeler ve ilçelere bağlı köylerde yapılacak olan çalışmalar için kullanılacak olup başvurular alınmaya başlayacak.

Başvurular; Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğüne şahsen veya İnternet üzerinden yapılacak. Katılımcı seçimleri noter kura sistemi ile yapılacak olup, başvurular bizzat şahsın kendisi tarafından yapılabilecek. TYP programı uygulanacak seçim sonucunda katılımcı görevlendirildiği kurumda çalışacak, Başvuru yapacakların ilan metinlerini inceleyerek projenin uygulanacağı alanlara ulaşım sağlayabilecekleri bölgeleri tercih etmeleri ve ikametlerine en yakın yerlerden seçmeleri uygun olacak. Programdan yararlanmak isteyenlerin Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğüne ve/veya internet üzerinden www.iskur.gov.tr adresinden başvuru yapabilecekler.

Orman İşletme Müdürlüğüne tahsis edilecek olan 1500 kişilik istihdam için başvurular ise 27.03.2015 tarihinde başlayıp 05.04.2015 tarihi mesai bitimine kadar devam edecek.