ELAZIĞ BU MAÇA KİLİTLENDİ!

Bordo-Beyazlı ekibimiz, play-off yolunda hayati önem taşıyan maçta Ümraniyespor'u konuk edecek

ELAZIĞ BU MAÇA KİLİTLENDİ!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu

Spor Toto 1. Lig’in 25. Haftası’nda Bordo- Beyazlı Temsilcimiz Tetiş Yapı Elazığspor bugün Ümraniyespor’u ağırlayacak. 6 maçlık yenilmezlik serisi yakalayan ve tüm hesaplarını play-off üzerine kuran Bordo-Beyazlı ekibimizde, zorlu Ümraniyespor maçı öncesi Soner Şahin ve Andreas Tatos’un eksiklikleri bulunuyor. Bayram Bektaş yönetimindeki Ümraniyespor’da da orta saha oyuncusu Merthan Açıl kart cezalısı. Üst üste yaşadığı puan kayıplarının ardından liderlik koltuğunu Çaykur Rizespor’a kaptıran İstanbul ekibinde, hesaplar mutlak 3 puan üzerine kuruldu.

4. RANDEVU

1938’de kurulmasına karşın sezon üst liglerde mücadeleye geçen sezon başlayan Ümraniyespor, Elazığspor ile bugün 4. kez kozlarını paylaşacak.

İki takım ilk kez 2016-2017 sezonunda karşı karşıya geldi. Elazığ’da oynanan ilk maçı Elazığspor, 1-0 kazanırken, İstanbul’da ki maçı ise Ümraniyespor 2-1 kazandı. Bu sezon ise ligin ilk yarısında Ümraniye Şehir Stadı’nda oynanan maçı kırmızı – beyazlı takım 2-1 kazanmıştı. Geride kalan 4 maç sonunda atılan gollerde İstanbul ekibinin 4-3’lük üstünlüğü söz konusu.

MUHTEMEL ONBİR

Bordo-Beyazlı ekibimizin Ümraniyespor karşısına; Ahmet Sabri Fener, Orhan Şam, Murat Akça, Mehmet Yiğit, Canberk Dilaver, Elmar Bjarnason, Alpaslan Öztürk, Muhammed İldiz (Kadir Bekmezci), Tom, Hora ve Diarra onbiriyle çıkması bekleniyor. Yarın saat 18.00’de Elazığ Atatürk Stadyumu’nda oynanacak olan ve Ankara Bölgesi Süper Lig Hakemi Serkan Tokat’ın düdük çalacağı zorlu 90 dakika Bein Sports HD Max 1’den canlı olarak yayınlanacak.