Elazığ Bir Kez Daha Kenetlendi

Elazığ, milli ve manevi konular yanında şehirle ilgili meselelerde de hemen  bir araya gelip kenetlenebiliyor.

Elazığ Bir Kez Daha Kenetlendi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Elazığspor’un 2. Lige çıkması arifesinde her siyasi görüş ve kesimlerde oluşan birliktelik bu kez Eti Krom bünyesinde çalışan ve özlük haklarında iyileştirme yapılması amacıyla grev yapan işçiler etrafında birleştiler.

İktidar ve muhalefet milletvekilleri, siyasi parti il başkanları, STK’lar ve özellikle çok sayıda sosyal medya kullanıcıları firma patronunun işçilere yönelik kibir yüklü hakaret ve hakir görücü cümlelerini duyan her bir Elazığlı tepkisini hemen koydu ve patronun tavrının yanlışlığını dile getirdi.

Adamın “Siz ne hakla grev yaparsınız, benim için Elazığ tesisleri çok önemli değil, kildi vurur kapatırım sizi de kapının önüne koyarım, söz hakkı vermeden konuşma” gibi cümleleri de gösteriyor ki artık Elazığ tesisleri onun için çok anlam ifade etmiyor.

Hemşerimiz Ahmet Akman’ın tespit ettiği ve yıllardan beri çıkartıp bunun üzerinden dünyada krom alanında önemli bir yer edinen Yıldırım holding, belki de artık Elazığ işletmesini geçmişte kazandığı tatlı karlar kadar ekonomik ve rantabl görmüyor. Ve buradan çekilmek istiyor.

Artık çekilmesinin de zamanı geldi. Biz bu işletmeleri işletebilir ve hatta ileri ürünler de üreterek ilimiz ekonomisine kazandıracak hale getirebiliriz.

Madem Elazığ işletmeniz sizin için çok da önemli değil o zaman devlete bırakın.