Elazığ Belediyesi'nden Kurban Bağış Kampanyasına Destek Çağrısı

Elazığ Belediyesi Hayır Çarşısı, bu bayramda da kurban bağışlarıyla ihtiyaç sahibi vatandaşlara destek sağlayarak bayram sevincinin geniş kitlelere ulaşmasına vesile olacak.

Elazığ Belediyesi'nden Kurban Bağış Kampanyasına Destek Çağrısı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Elazığ Belediyesi Hayır Çarşısı, ‘Bayramı Yaşamayan Hane Kalmasın, Bir Hisseyle Bayram Bereketine Ortak Ol’ sloganıyla kurban bağışlarını ihtiyaç sahibi vatandaşlara ulaştıracak.

Hayırsever vatandaşların katkılarıyla şehirde kardeşlik köprüleri kuran ve yılın 365 günü ihtiyaç sahibi vatandaşlara düzenli destek sağlayan Hayır Çarşısı, bayramda da kurban bağışlarıyla ihtiyaç sahibi vatandaşlara destek sağlayacak. Başlatılan Hayır Çarşısı Kurban Bağış Kampanyası doğrultusunda, kurban bağışında bulunmak isteyen vatandaşların (424) 225 19 21 ve 153 Beyaz Masa hattı ile irtibat sağlamaları halinde, bağışları ekipler tarafından toplanacak. Toplanan kurban bağışları, hijyen koşulları çerçevesinde paketlenerek, belirlenen ihtiyaç sahibi vatandaşlara ulaştırılacak.

KAMPANYAYA DESTEK ÇAĞRISI

Elazığ Belediyesi Basın-Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada yaşadığımız pandemi süreciyle birlikte toplumsal dayanışmanın daha da önem kazandığına vurgu yapılarak, “Elazığ Belediyesi olarak sosyal belediyecilik ilkemizle ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın yanında yer almaya, yılın 365 günü Hayır Çarşımız aracılığıyla ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza destek sağlamaya devam ediyoruz.

Birlik, beraberlik ve kardeşlik bağlarımızın en güçlü şekilde yaşandığı Kurban Bayramında da başlattığımız kampanya ile kurban bağışlarını ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza ulaştırarak bu dayanışmaya destek sağlayacağız. Bayram sevincinin ve bereketinin daha geniş kitlelere ulaşması için tüm hemşerilerimizden kurban hisseleriyle kampanyaya destek vermelerini bekliyoruz.” denildi.