Elazığ Belediyesi'nden bütün Elazığlılara davet!

Elazığ'da, Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed'in dünyayı şereflendirişinin yıl dönümünün kutlandığı Mevlid-i Nebi Haftası etkinlikleri kapsamında, 'Peygamberimiz ve Şahsiyet İnşası' konulu bir program düzenlenecek.

Elazığ Belediyesi'nden bütün Elazığlılara davet!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Elazığ Belediyesi ve Elazığ Müftülüğü iş birliğiyle düzenlenecek program, 25 Eylül Çarşamba günü saat 19.30’da Elazığ Belediyesi Bünyamin Eroğlu Kültür ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilecek.

Alemlere rahmet olarak gönderilen Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed’in dünyaya teşriflerinin yıl dönümü etkinlikleri kapsamında düzenlenecek program,  Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayacak.

Elazığ Belediyesi'nden bütün Elazığlılara davet!

Elazığ İl Müftüsü İrfan Üstündağ’ın konuşmacı olarak yer alacağı programda, Mevlid-i Şerîf okunarak dualar edilecek. Gecede, Elazığ Belediyesi Tasavvuf Ekibi tarafından da ilahi dinletisi sunulacak.

Elazığ Belediyesi Basın-Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada; “25 Eylül Çarşamba günü saat 19.30’da Elazığ Belediyesi Bünyamin Eroğlu Kültür ve Kongre Merkezi'nde düzenlenecek, "Peygamberimiz ve Şahsiyet İnşası" konulu programa tüm hemşehrilerimiz davetlidir.” denildi.