Elazığ Belediyesi namağlup zirvede bitirdi

Temsilcimiz, son hafta maçında Hakkari ekibini deplasmanda 3-0 yendi ve namağlup play-off oynamaya hak kazandı

Elazığ Belediyesi namağlup zirvede bitirdi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Kübra Kabukçu
Türkiye Kadınlar Voleybol 2.  Lig 8. Grup’ta sezonun son maçında Hakkari Mehmet Akif Ersoy MTAL takımı ile karşılaşan Elazığ Belediyesi Voleybol, rakibini 3-0 mağlup etti.
Mavi-beyazlı ekibimiz aldığı bu galibiyetle grubunu namağlup şampiyon olarak tamamladı ve play-off gruplarına avantajlı girmeye hak kazandı.
Hakkari Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Salonu’nda Pazar günü saat 14.00’te oynanan müsabakaya etkili başlayan temsilcimiz, karşılaşmanın ilk setini 25-10 kazanarak 1-0 öne geçti.  Etkili oyununu ikinci sette de sürdüren mavi-beyazlılar, bu seti 25-15 kazanarak durumu 2-0 yaptı. Temsilcimiz üçüncü seti de 25-7 kazanarak müsabakadan 3-0 galip ayrıldı.

PLAY-OFF MAÇLARI ANKARA’DA
Grubunu namağlup şampiyon olarak tamamlayan temsilcimiz, 17-18-19 Mart tarihlerinde Ankara’da oynanacak play-off yarı final maçlarında şehrimizi temsil edecek. 
Federasyonca 4 gruba ayrılan 16 takım Ankara’da 3 günlük tek devreli lig usulü turnuva maçları oynayacaklar. Müsabakalar sonunda gruplarda 1. ve 2. olan 8 takım finale katılacak. Final maçları ise 26-27-28 Mart tarihlerinde oynanacak. Final maçlarının ardından toplam 4 takım 1. Lig’e yükselecek.