Elazığ Belediyesi, Muhtarlarla Yeni Dönemde de Önemli Faaliyetler Gerçekleştirecek

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları'nın talimatları ile Elazığ Belediyesi, şehrin gelişimi noktasında çözümün önemli bir parçası olan muhtarlarla yeni dönemde de önemli faaliyetler gerçekleştirecek.

Elazığ Belediyesi, Muhtarlarla Yeni Dönemde de Önemli Faaliyetler Gerçekleştirecek
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Bu kapsamda Elazığ Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Sabuncu ve birim müdürleri, Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nın talimatları doğrultusunda Elazığ’da faaliyet gösteren Elazığ Muhtarlar Derneği ve Elazığ Muhtarlar Federasyonu’nu ziyaret etti. 

“BELEDİYE BAŞKANIMIZ SAYIN ŞERİFOĞULLARI, HER ZAMAN YANIMIZDA VE BİZE DESTEK OLUYOR”

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Tüm Elazığ Muhtarlar Derneği Başkanı Necati Karataş, her zaman yanlarında olan ve destek veren Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’na teşekkür etti. 

Elazığ Muhtarlar Federasyonu Başkanı Ahmet Gül ise Elazığ adına birlikte çalışma ve çözüm üretme sürecini sürdüreceklerini dile getirdi. 

Elazığ’daki muhtarlarla tanışma ziyaretinde bir araya gelmenin önemine değinen Elazığ Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Sabuncu; “Elazığ Belediye Başkanımız Sayın Şahin Şerifoğulları’nın direktifleri doğrultusunda, kıymetli muhtarlarımızla bir araya geldik. Bu süreçte en önemli çözüm ortaklarımız muhtarlarımızla birlikte çalışmalar sürdüreceğiz.” ifadesinde bulundu.