Elazığ Basın ve Medya Cemiyeti'nden sert yanıt

Saadet Partisi İl Başkanı Abdullah Akın'ın internet üzerinden yayın yapan bir kanalda basını hedef alan açıklamalarına Elazığ Basın ve Medya Cemiyeti tepki gösterdi.

Elazığ Basın ve Medya Cemiyeti'nden sert yanıt
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Saadet Partisi İl başkanı Abdullah Akın’ın yapmış olduğu amacını aşan açıklamalara tepki gösteren Elazığ Basın ve Medya Cemiyeti Başkanı M. Nafiz Koca tepkisini; Sayın Akın da modaya uydu” diyerek dile getirdi.

CEMİYET BAŞKANI KOCA’DAN AÇIKLAMA

Katıldığı programda Elazığ Belediyesini eleştirirken birden eleştiri oklarını Elazığ basınına yönlendirmesinin çok anlamsız ve haddi aşan açıklamalar olarak değerlendiren Cemiyet Başkanı Koca açıklamasında şu ifadelere yer verdi.

TANIDIĞIMIZ SAYIN AKIN’A YAKIŞMAYAN BİR DAVRANIŞ

“Sayın Akın’ın programını izlememiştim. Ancak birçok gazeteci arkadaşımızın arayarak tepkilerini dile getirmesi neticesinde Sayın Akın’ın açıklamalarını büyük bir teessüfle dinledim. Konuşmasında Elazığ Belediyesiyle ilgili açıklama yaparken birden Elazığ basınını hedefine alıp meslektaşlarımızı tetikçilik ve kiralık kalemler olarak yaftalamasını hayretler içerisinde ve şaşkınlıkla izledim. Bir yayın organında açıklamalar yaparken isim vermeden tetikçilik ve kiralık kalem olarak başka yayıncıları itham etmesi doğrusu tanıdığımız Sayın Akın’a yakışan bir davranış şekli değildi. Elazığ Basın ve Medya Cemiyeti olarak Sayın Akın’ın iddia ettiği kişiler varsa genelleme yapmadan ya bu isimleri açıklamasını ya da basın camiasından yanlış anlaşıldım diyerek özür dilemesini bekliyoruz.