Elazığ'a Yeni Bir Müjde Geldi!

MHP Elazığ Milletvekili Semih Işıkver, Elazığ'da vatandaşların daha uygun fiyatlara et ve et ürünleri alabilmesi amacıyla uzun süredir Et Balık Kurumu ile yaptığı görüşmelerin müjdeli sonucunu kamuoyu ile paylaştı.

Elazığ'a Yeni Bir Müjde Geldi!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Semih Işıkver, Et Balık Kurumu Genel Müdürü Sn. Mustafa Kayhan ile yapılan görüşmelerin neticesinde Elazığ’da bir et satış mağazası açılması için çalışmaların başlatıldığını belirtti. Bu satış mağazasının açılması için Elazığ Belediyesi’nden mekan tahsisi talep edilmiş ve MHP Belediye Meclisi Grubu üzerinden önerge verilmişti. Aynı zamanda ikili görüşmelerle ve basın aracılığıyla mekan tahsisi için girişimlerde bulunulmuştu.

Sonuç olarak, bu hafta Elazığ Belediyesi tarafından yer tahsisinin yazılı olarak taahhüt edilmesiyle birlikte fiziksel engeller ortadan kalkmış oldu. Hemşehrilerine müjdeyi veren Işıkver, Et Balık Kurumu Genel Müdürü Mustafa Kayhan ile yapılan son görüşme sonucunda, Elazığ’da vatandaşların daha uygun fiyatlara et ve et ürünü temin edebileceği satış mağazasının açılmasının kesinleştiğini duyurdu.

Milletvekili Işıkver, sürecin bir an önce tamamlanması için gayretlerinin kesintisiz olarak devam edeceğini belirtti.