Elazığ'a 2 Bronz Madalya

Taekwondo Federasyonu tarafından düzenlenen Taekwondo Multi European Games (Avrupa Çoklu Taekwondo Oyunları) müsabakalarında ilimizi temsil etmek üzere şampiyonaya katılan sporcularımız Ebrar Acar ve Emirhan OKŞAN' dan 3'üncülük.

Elazığ'a 2 Bronz Madalya

Çoklu Oyunlar müsabakasına katılan Yıldızlar kategorisinde yarışan Gençlik ve Spor Kulübü sporcusu Ebrar Acar müsabakada elde ettiği 3’üncülük ve büyükler kategorisinde yarışan Olimpik Spor Kulübü sporcusu Emirhan Okşan’ın elde ettiği 3’üncülük ile ilimize bir başarı daha sağlandı.

Taekwondo Multi European Games (Avrupa Çoklu Taekwondo Oyunları) Ankara ilinde gerçekleştirildi.

24-26 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilen Avrupa Çoklu Taekwondo Oyunları müsabakalarında İlimizi temsil etmek üzere şampiyonaya katılan sporcumuz Ebrar Acar 59 kg da 3’üncülük Emirhan Okşan ise Büyükler 74 kg da 3’üncülük elde ederek ilimize 2 bronz madalya daha kazandırdı.

Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, “Teakwondo da başarılıyız ve başarılı olmaya devam ediyoruz. Sporcularımız katıldıkları müsabakada ilimizi temsil ederek kıyasıya mücadele ettiler. Elde ettikleri başarıdan ve emeklerinden dolayı sporcularımız Ebrar Acar’ı, Emirhan Okşan’ı, antrenörleri Akın Keleş’i ve Abdullah Barış’ı tebrik ediyoruz. Başarılarınız daim olsun gençler” denildi.