Elazığ 3. Sanayi Sitesi İlk Etap Çalışmaları Yakında Başlıyor

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır ile Elazığ 3. Sanayi Sitesi konusu görüşüldü. AK Parti Elazığ Milletvekilleri ve sanayi sitesi yönetiminin katıldığı toplantı sonrası ilk etap çalışmalarının yakın zamanda başlayacağı bildirildi.

Elazığ 3. Sanayi Sitesi İlk Etap Çalışmaları Yakında Başlıyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

AK Parti Elazığ Milletvekilleri Erol Keleş, Ejder Açıkkapı ve Mahmur Rıdvan Nazırlı beraberlerinde 3. Sanayi Sitesinin Başkanı Mehmet Turhan , Yönetim Kurulu üyeleri Cengiz Yıldız, İhsan Alpay ve   Merkez Sanayi Sitesi Başkanı Cebrail Karlıdağ ile birlikte Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır’ı ziyaret etti.

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’ndaki toplantıda Elazığ 3. Sanayi Sitesi masaya yatırılarak, 3. Sanayi sitesi yönetiminin bilgilendirme raporu Bakan Kacır’a iletildi. Toplantı sonrası milletvekillerinden yapılan açıklamada 3. Sanayi Sitesi’nin ilk etap çalışmalarının yakın zamanda başlayacağı bildirildi.

Milletvekili Erol Keleş toplantıya ilişkin yaptığı değerlendirmede: “AK Parti Elazığ Milletvekilleri olarak aziz şehrimiz Elazığ’a, Elazığ’ın güzel insanlarına hizmet için tüm gayretimizle çalışmaya devam ediyoruz. Şehirlerin Azizi Elaziz’imizin istihdamı ve kalkınması noktasında büyük olanakları beraberinde getirecek olan 3. Sanayi Sitesinin Başkanı Sn. Mehmet TURHAN,Yönetim Kurulu üyeleri Sn. Cengiz YILDIZ, Sn. İhsan ALPAY ve   Merkez Sanayi Sitesi Başkanı Sn. Cebrail KARLIDAĞ ile birlikte Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Sn. Mehmet Fatih KACIR’ı ziyaret edip, yeni sanayi sitesine dair istişarede bulunduk. İlk etap çalışmaları yakın bir zamanda başlayacak, 3. Sanayi sitemizin temelinin de en kısa sürede atılması için çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Sayın Bakanımız Mehmet Fatih KACIR'a  Elazığ’ımıza yönelik ilgi ve alakalarından dolayı çok teşekkür ediyoruz. Rabbim hayırlara vesile kılsın.” İfadelerini kullandı.

Milletvekili Ejder Açıkkapı yaptığı açıklamada, görüşmenin çok verimli geçtiğini vurgulayarak, kısa süre içerisinde Elazığ'a değer katacak olan 3. sanayi sitesi için çalışmaların başlayacağını söyledi.

Açıkkapı,"Elazığ'ımız Türkiye yüzyılının parlayan yıldızı olacak. Biz bu şiarla Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğindeki AK kadrolar olarak gece gündüz demeden çalışıyoruz, çalışmaya da devam edeceğiz. Milletvekillerimizle girişimlerimizi hız kesmeden sürdüreceğiz. Rabbim hayırlara vesile kılsın" diye konuştu.