ELAZIĞ ÜLKÜ OCAKLARINA ZİYARET

Ülkü Ocakları Başkanı Fatih Murat Taşkın ziyaret sebebiyle yapmış olduğu konuşmasında: 'Öncelikle birçok adayla yarışan ve büyük oy farkıyla il öğrenci me

ELAZIĞ ÜLKÜ OCAKLARINA ZİYARET
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Ülkü Ocakları Başkanı Fatih Murat Taşkın ziyaret sebebiyle yapmış olduğu konuşmasında: “Öncelikle birçok adayla yarışan ve büyük oy farkıyla il öğrenci meclisi başkanlığını kazanan ve Elazığ’da ki yaklaşık 135.000 öğrencinin resmi temsilcisi olan Mehmet Akif Ersoy lisesi öğrencisi Fırat Gülecen kardeşimi onun şahsında yönetimini ve yoğun bir gayret sergileyen Orta Öğretim Masa Başkanımız Sayın Alper Bağkesen’ı tebrik ediyorum. Ayrıca ilk ziyaretlerini Elazığ Ülkü Ocaklarına yapma nezaketini gösterdikleri için de kendilerine teşekkür ediyorum.’’dedi.

Elazığ İl Öğrenci Meclisi Başkanı Mehmet Fırat Gülecen ise yapmış olduğu konuşmada:’’Elazığ İl Öğrenci Meclisi Başkanlığını seçimle kazandım ve ilk ziyaretimi Elazığ Ülkü Ocakları’na yapmak istedim. Başkanlığım süresince çeşitli etkinlikler ve projelerle öğrenci kardeşlerimin dertlerini ve sorunlarını yetkili makamlara duyuracağım. Bu süreçte her zaman yanımda olan Elazığ Ülkü Ocakları Başkanı Fatih Murat Taşkın’a ve Ortaöğretim Birim Başkanı Alper Bağkesen’e bir plaket takdim ederek teşekkürlerimi sunmak istiyorum. Sağ olsunlar var olsunlar.”diye ifade etti.