ELAZIĞ REİSİ BEKLİYOR

Referandum çalışmaları öncesinde 'Meydanlara inecek misiniz?  sorusuna 'Zaten ben meydanlardayım' diyen ve geçtiğimiz günlerden sadece büyük

ELAZIĞ REİSİ BEKLİYOR
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Referandum çalışmaları öncesinde “Meydanlara inecek misiniz?  sorusuna “Zaten ben meydanlardayım” diyen ve geçtiğimiz günlerden sadece büyükşehir olan illere miting amaçlı gideceğini açıklanan Cumhurbaşkanı Erdoğan, ilimiz milletvekilleri, belediye başkanı ve il başkanının ısrarlı taleplerini geri çevirmeyerek bu kararını Elazığ için bozdu ve cumartesi günü ilimize de miting yapma kararı aldı

ŞEHİRDE HEYECAN VAR

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın gönlünde Elazığ’ın apayrı bir yeri olduğunu bilen ve siyasi hayatı boyunca hep O’nun yanında olan Elazığlılar da bu sevgiyi hiçbir zaman karşılıksız bırakmayarak en büyük desteği verdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın şehrimize gelişi haberleri duyulduktan sonra her yaş ve meslek grubundan hemşerilerimizi tatlı bir bekleyiş heyecanı sardı.

EN ÇOK GELDİĞİ İLLERDEN BİRİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan, bugüne kadar her seçim öncesi gittiği illerden biri de Elazığ. Her yerel ve genel seçimlerde ilimizde miting programı yapan Erdoğan, birçok kez de toplu açılış törenleri için ilimize geldi. Her gelişin de  halkın bağrına bastığı Erdoğan, ilimiz için birçok hizmetin gelmesini de sağlayacak adımlar attı.

TÜM KİŞİ VE KURUMLAR SEFERBER OLDU

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın toplu açılış programı için cumartesi günü ilimize gelecek olması dolayısıyla birçok kurum ve kuruluş yanında özel kurumlar, STK’lar, sendikalar, esnaf birlikleri ve odalar da çalışmalar başlattılar.

Ülkemizi 15 Temmuz günü uçurumun kenarından kurtaran ve tüm karanlık odakların hain planlarını yerle bir eden Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın hain darbe tarihinden sonra şehrimize ilk kez gelecek olmasının da ayrı bir anlamı olduğuna dikkat çeken vatandaşlar, Erdoğan’a verilecek güç ve desteğin ülkemizin istikrarına katkı sağlayacağını ifade ediyorlar.

CADDE VE MEYDANLAR SÜSLENİYOR

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Cumartesi günü şehrimize gelecek olması sebebiyle başta Elazığ Belediyesi olmak üzere birçok kurum ve kuruluş şehri afiş ve pankartlarla süslemeye başladılar. Mitingin yapılacağı İstasyon meydanında da hummalı bir çalışma gözlerden kaçmıyor. Erdoğan’ın alternatif gezi ve ziyaret güzergâhlarında ise her türlü güvenlik ve önlemler alınıyor.