ELAZIĞ LÖSEV'DEN BAKAN KAYA'YA ZİYARET

Ziyarette LÖSEV'in çalışmalarını anlatan Genel Koordinatör Hülya Ünver, ülke genelinde lösemi hastalarının yaşadığı sıkıntıları dile getirdi

ELAZIĞ LÖSEV'DEN BAKAN KAYA'YA ZİYARET
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Ziyarette LÖSEV’in çalışmalarını anlatan Genel Koordinatör Hülya Ünver, ülke genelinde lösemi hastalarının yaşadığı sıkıntıları dile getirdi. Lösemili çocuklara ve ailelerine yapılan yardımlardan bahseden Ünver, LÖSEV’in aynı zamanda psikolojik ve sosyal destek sağladığını, lösemili çocukların eğitim süreçlerini yakından takip ettiklerini, tedavi bittikten sonra da ailelerle iletişimin sürdürüldüğünü söyledi.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya’nın bir anne olarak yaşadığı sıkıntıları ve bu zorlu süreçte LÖSEV’in sağladığı katkıları sorduğu LÖSEV Elazığ İl Temsilcisi Ayşe Kavak ise, Elazığ’daki lösemi hastalarının karşılaştığı zorluklar hakkında bilgiler verdi.

LÖSANTE Hastanesi’ni ziyaret ederek yapılan çalışmaları yerinde inceleyeceğini belirten Bakan Kaya, LÖSEV’e her zaman destek olacaklarını kaydetti. Ziyarette Elazığlı lösemi hastası Umutcan’la yakından ilgilenen Bakan Kaya, kendisiyle bir süre sohbet edip çeşitli hediyeler verdi.