ELAZIĞ KENETLENDİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Elazığ'a gerçekleştirdiği ziyaret, toplumun her kesiminin kenetlenmesine neden oldu

ELAZIĞ KENETLENDİ
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Elazığ’a gerçekleştirdiği ziyaret, toplumun her kesiminin kenetlenmesine neden oldu.

İstasyon Meydanın da halka hitap eden Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, Elazığ’lılara verdiği müjdeler bir bir gerçekleşmeye başladı.

‘’STADYUM MÜJDESİNİ CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN VERDİ’’

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Elazığ'da katıldığı toplu açılış töreninde yeni stat müjdesini vermiş ve en kısa zaman da  yeni stadyumun yapılacağını ifade etmişti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan yaptığı konuşmada;"Bakanlığımız yeni stat ile ilgili projeyi tamamladı. Alışveriş merkezi özelliği taşıyan bir stadyum olacak. Aynı zamanda kulübün kendi ihtiyacını giderecek türden olacak. İhalesi yakın zamanda yapılacak. Projeyi gördüm ve doğrusu beğendim. İnşdigerah 'gakkoş'lara hayırlı olsun diyorum.’’demişti.

‘’GENÇLİK VE SPOR BAKANI AKİF ÇAĞATAY KILIÇ AÇIKLADI’’

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç’ın Elazığ Milletvekilleri ile gerçekleştirdiği yeni stadyum projesinin detaylarını Ak Parti Elazığ Milletvekili ve TBMM Başkanlık Divanı Üyesi Av. Ömer Serdar sosyal medya hesabından duyurmuştu. Birçok ilde yapılan uygulamanın aksine stadyum bulunduğu yerde yapılacak maliyeti TOKİ marifetiyle değil tamamen Gençlik ve Spor Bakanlığı bütçesinden karşılanacağı belirtilmişti.

‘’ ÇİMENTO FABRİKASI TAŞINIYOR’’
Elazığ’ın havasını kirleten ve bulunduğu çevrede ki mahdigerelerin gelişmesine engel olan Çimento Fabrikası ile ilgili de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan verdiği sözü tuttu.Elazığ ziyaretinde vatandaşların taleplerini dinledikten sonra ‘’ÇİMENTO FABRİKASI SORUNU’NU’’ Bakanlar Kuruluna ileteceğini ifade eden Cumhurbaşkanı Erdoğan,Elazığ’ın en büyük problemini de çözmüş oldu.

 

 

 

 

‘’ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK BAKANI ÖZHASEKİ BAŞKANLIĞINDA TOPLANTI DÜZENLENDİ’’

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Bakanlar Kuruluna Çimento Fabrikası sorununu ilettikten sonra Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki başkanlığında, Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, Elazığ Milletvekilleri Tahir Öztürk ve Ejder Açıkkapı, Çimentaş Group İtalyan Ceo’su, İtalya Büyükelçiliği Ekonomi ve Ticaret Ofisi Müdürü ve Basın Ataşesi, Çimentaş yetkilileri, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'ndan ilgili genel müdürler ve danışmanların katılımıyla, en üst seviyede ve taraflarında katılımlarıyla Elazığ Çimento fabrikasının şehir dışına taşınmasına ilişkin konu  masaya yatırıldı.

‘’ CUMHURBAŞKANIMIZIN DESTEĞİNİ ALDIK’’

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, düzenlenen toplantı ile ilgili yaptığı değerlendirme de  “Gerçekleştirdiğimiz toplantıda fabrikanın yerinin değişmesi ile ilgili bizim eskiden olan kararlarımızı aynen ortaya koyduk ve netice itibariyle Sayın Bakanımızın da olumlu yaklaşımıyla özellikle Cumhurbaşkanımızın Elazığ mitingine gelirken yolda vatandaşlarımıza yaptığı konuşma baz alınarak, tarafların mağdur edilmeden bir sonuca gidilmesi kararlaştırıldı.” demişti.

‘’ELAZIĞ TEK YÜREK OLDU’’

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Elazığ ziyareti bir çok müjdenin habercisi olurken Elazığ’da bulunan her kesiminde birleşmesine  neden oldu. Özellikle Ak Parti Milletvekilleri Tahir Öztürk,Metin Bulut,  Ömer Serdar ve Ejder Açıkkapı,Ak Parti İl Başkanı Ramazan Gürgöze,Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz ve Elazığ’ın bir çok sorununa duyarlılık gösteren Elazığ Valisi Murat Zorluoğlu’nun kenetlenmesine sebep oldu.

‘’ÖZLENEN TABLO’’

Elazığ’ın gelişmesi ve hak ettiği yere gelmesi için siyasilerin ve yöneticilerin her zaman kenetlenmesi gerektiğini dile getiren vatandaşlar;’’Her zaman el ele vererek Elazığ’ın gelişmesi için mücadele verilmesi gerekiyor. İlimizi yönetenlerin koordineli çalışması ve el birliği ile sorunların üzerine gitmeleri  gerekiyor. ‘’