ELAZIĞ BELEDİYESİ'NDEN ÜCRETSİZ BİLGİSAYAR KURSU

Elazığ Belediyesi ve Halk Eğitim Merkezi işbirliğiyle hayata geçirilen ve iletişim teknolojilerinin etkin ve bilinçli kullanımına katkı sağlanması amaçlanan Temel Bilgisayar Ku

ELAZIĞ BELEDİYESİ'NDEN ÜCRETSİZ BİLGİSAYAR KURSU
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Elazığ Belediyesi ve Halk Eğitim Merkezi işbirliğiyle hayata geçirilen ve iletişim teknolojilerinin etkin ve bilinçli kullanımına katkı sağlanması amaçlanan Temel Bilgisayar Kullanım Kursu, 40 kursiyerin katılımıyla başladı. EBEGEM bünyesinde 20’şer kişilik iki grup halinde düzenlenecek kursta, ilk guruba pazartesi, salı, perşembe günleri 09.00-12.00 saatleri arası, ikinci guruba ise pazartesi, salı günleri 17.00-20.00, cumartesi günü ise 09.00-12.00 saatleri arasında ders veriliyor.

Eğitime katılan kursiyerler, bilgisayarda yazı yazmaktan başlayarak programlama, sunum ve internet işlemlerine kadar temel bilgisayar kullanım becerisi kazanacaklar.

Fırat Üniversitesi’nden Okutman Hakan Çakar tarafından verilecek 160 saatlik eğitimin ardından kursiyerlere Elazığ Belediyesi ve Milli Eğitim Müdürlüğü onaylı Bilgisayar Sertifikası verilecek.