ELAZIĞ'A YAPILACAK GİRİŞ KAPILARINI VATANDAŞLAR BELİRLEYECEK

Yaptığı hizmetlerde vatandaşların memnuniyetini her zaman göz önünde bulunduran Elazığ Belediyesi, Elazığ'ın Malatya, Diyarbakır ve Bingöl girişlerine vatandaşların beğeni

ELAZIĞ'A YAPILACAK GİRİŞ KAPILARINI VATANDAŞLAR BELİRLEYECEK
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Yaptığı hizmetlerde vatandaşların memnuniyetini her zaman göz önünde bulunduran Elazığ Belediyesi, Elazığ’ın Malatya, Diyarbakır ve Bingöl girişlerine vatandaşların beğenisine göre şehir giriş kapıları yapacak.

 

Elazığ Belediyesi örnek bir çalışmaya imza atarak şehre yapılacak giriş kapıları için anket çalışması başlattı. Üç giriş kapısı için 8 model belirlenirken vatandaşlar, www.elazig.bel.tr adresi anketler kısmında beğendiği giriş kapısını 1 Şubat’a kadar seçebilecek.

 

Yaptığı hizmetlerde şeffaflığı ve birlikte yönetimi her zaman göz önünde bulunduran Elazığ Belediyesi, 1 Şubat’a kadar sürecek anket çalışması sonuçlarına göre şehir giriş kapılarının yapımına başlayacak.

 

Konuyla ilgili Elazığ Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, Belediyemiz tarafından ilimizin Malatya, Diyarbakır ve Bingöl girişlerine, yapılacak olan giriş kapıları için vatandaşların düşüncelerini ve önerilerini almak amacıyla anket çalışması başlatıldığı belirtilerek modern ve tarihimizi andıran 8 model giriş kapısı için 1 Şubat tarihine kadar vatandaşlarımız, www.elazig.bel.tr adresinden, anketler kısmında oy kullanabilecekler.