ELAZIĞ'IN BÜTÜN SORUNLARI TAMAM! STADYUMUMUZ EKSİK!

Sevgili  okurlar,

Bundan sonra Elazığ gündemini değerlendirmek ve şehrin görünen gündemi yanında görünmeyenleri de bu satırlardan aktarmaya çalışaca

ELAZIĞ'IN BÜTÜN SORUNLARI TAMAM!  STADYUMUMUZ EKSİK!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Sevgili  okurlar,

Bundan sonra Elazığ gündemini değerlendirmek ve şehrin görünen gündemi yanında görünmeyenleri de bu satırlardan aktarmaya çalışacağım…

Amacımız, şehrin aynası olmak ya da şehre kendimizce ayna tutabilmek. Bu sayfalar sizlerin de katkıları ve bizlere ulaştırdığınız bilgilerle daha da zenginleşecek.

Amacımız bizlerin değil şehrin üzüm yemesi. Şehrin kazancı ve çıkarları. Bunu yaparken birileri gücenebilir, kırılabilir, gönül koyabilir. Ancak şurada ifade edeyim ki bizim köşemiz birilerinin çıkarlarına dayalı, birilerinin karalanmasının alanı olamayacak.

Doğru sevmediğimizden de gelse doğru,  yanlış sabah akşam birlikte olduğumuz insandan da gelse yanlış olarak kabul görecektir.

Bugünlerde siyasi gündemin ağırlığı ve yoğunluğu bu sayfalara da yansıyacak. Her aday ve parti kendini bu köşede bulacak. Bazen söyledikleri, bazen gafları, bazen de acemilikleri ile ama her halükarda kırmayan ve dökmeyen bir üslupla sizlere sunulacak.

 

KARGO ŞİRKETLERİ KENDİ ÂLEMİNDE

Geçtiğimiz günlerde Hâkimiyet olarak manşetten vermiştik kargo şirketlerinin şehir trafiğini nasıl olumsuz etkilediğini. Konuyu biliyorsunuz ve hepiniz eminim ki olumsuz etkileniyorsunuz. Şehir trafiğini olumsuz etkileyen bu konunun siyasilerin gündemine de girmesi gerektiğini düşünüyoruz. Bu güne kadar esnafa şirin gözükme adına böyle bir açıklama hiçbir adaydan gelmedi.

Değişik partilerden her bir aday bilinen klasik söylemlerden öte bu yaraya parmak basacak bir açıklama yapmadı. Adaylardan ricamız bu konuda sorunları gündeme getirmeleri ve takibini yapmaları.

 

STADYUM DA STADYUM

Şehrin tek sorunu stadyuma indirilmiş. Stadyum yapıldığı takdirde hiçbir sorun kalmayacakmış. Başka illerin 25 bin kişilik stadyumu varken bizim neden stadyumumuz yokmuş.

Oh ne ala ne ala! Yahu arkadaş şehrin öyle bir eksikliğini ve ihtiyacını dile getir ki şehre katma değer kazandırsın, şehir ekonomik olarak güçlensin, tanıtımına katkı sunsun.

Bizim stadyumumuz çok mu kötü. Kaldı ki bu yeni stadyum başka yere yapılınca eski stadyum yerine beton yığını olan AVM yapıldığını düşünün. Şehrin merkezinin zaten kördüğüm olan trafiğine yeni kördüğümler atmaktan öte ne kazancımız olacak.

Beyler etmeyin eylemeyin. Şehrin akciğeri olan bu alan stadyum olarak kalsın. Yapacaksak bu alana stadyum yapalım. Kaldı ki mevcut stadyumu kaç kere doldurduk ki daha büyük bir stadyum istiyoruz. 12 bin kapasiteli stadyuma ancak 2000-3000 seyirci gidiyor.

Zemini tüm Türkiye’ye örnek, aydınlatması mükemmel, koltukları FİFA standartlarına uygun stadyumumuzdan elinizi çekin. Gidin teşvik yasasıyla uğraşın ve onu talep edin. Uluova’yı, Kuzova’yı takip edin.