El Birliği İle Siyaset

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları'nın, geçmişte bazı polemikler yaşadığı CHP Elazığ Milletvekilini davet etmesi, Erol'un da bu ince düşünce ve jeste cevap olarak toplantıya katılması şehirde özlenen tablo hakkında önemli bir fotoğraf oldu.

El Birliği İle Siyaset
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Toplantıya katılan ve Başkan Şerifoğulları’nın yaptıkları hizmet ve projelere teşekkür eden Erol,yaptığı konuşmada,“Bir muhalefet milletvekili olarak yaptıklarını alkışlıyorum.İktidar olmak,yönetmek ben halkın iradesini aldım,bildiğimi yaparım demek değildir. Muhalefet olmakta iktidarın yaptığı herşeye sen kötü yapıyorsun diyerek,karşı çıkmakta değildir.”dedi.

Milletvekili Erol,bu tablonun “Siyasette Elazığ örneği ve modeli” olarak diğer siyasilere ve  tüm Türkiye’ye örnek olması gerektiğindeki ısrarı nasıl karşılık bulur bilinmez ama Elazığ halkı, siyasilerin bu birlikteliğini önemli ve anlamlı buluyor.

CHP Milletvekili Gürsel Erol’u klasik ve sıradan bir CHP milletvekili olarak görmek yanlış olur. Erol, kendi genel başkanının yüzüne bile yanlış yaptığını haykıran, siyaseti değerler ve ilkeler üzerinden yapan ve siyaseti, şahsına bir etiket ve kazanım değil,  halkın mutluluğuna aracı olmak olarak gören bir anlayışa sahip.

Bu amaçla her siyasi parti ve partililer ile samimi ve sıcak dostluklar kuran ve Cumhurbaşkanı Erdoğan dahil tüm bakanlar ve kamu kurumları nezdinde ağırlığı ve karşılığı olan bir isim olan Erol’un tek isteği var o da Elazığ’ın sorunlarına birlikte çözüm aramak ve halkımızı mutlu etmek.

Şahin Şerifoğulları’nın attığı bu adıma olumlu karşılık veren bu anlayışın önümüzdeki süreçte de devam etmesi şehir için bir şans ve kazanım olacaktır.