El Aksa Platform'undan Boykot'a Davet

El Aksa Platformu, Elazığlı vatandaşlara boykot çağrısı yaptı.

El Aksa Platform'undan Boykot'a Davet

El Aksa Platformu bir basın açıklaması yaparak katil İsrail devletine destek veren firmaların boykot edilmesi yönünde çağrıda bulundu.  El Aksa Platformu dönem sözcüsü Ersin Eryılmaz  yaptığı açıklamada "Dünya yapılan soykırıma seyirci kaldıkça İsrail terör örgütü azgınlaşıyor.

Uluslararası Adalet Divanının almış olduğu kararlarla dalga geçercesine saldırganlığını artırarak devam ediyor.

Tüm dünyanın gözleri önünde ve İslam coğrafyasının ortasında sürdürdüğü soykırımın 10. ayındayız. Önceki gün Yemen'e, dün yine Refah'ta sivillerin üzerine bombalar yağdırdı. Bu katliamdan daha acı olan ise her geçen gün buna karşı duyarsızlığımızın artmaya başlamasıdır.

El Aksa Platform'undan Boykot'a Davet El Aksa Platform'undan Boykot'a Davet

Devletlerin olaya müdahale etmesi konusunda ümidimizi çoktan yitirdik ancak halkların vicdanının susmaması konusunda ümidimizi yitirmek istemiyoruz. Halkımızı ve tüm vicdan sahiplerini duyarlılıklarını diri tutmaya davet ediyoruz. Hiçbir şey yapamıyorsak katil İsrail'i açıkça destekleyen firmaların ürünlerini boykotta mı edemiyoruz?

Bu firmaların ürünlerini almama konusunda halkımızı ısrarlı bir boykota davet ettiğimiz gibi esnafımızı da bu ürünleri satmamaya çağırıyoruz" dedi.

İŞYERLERİNE  "İSRAİL'E DESTEK VEREN FİRMALARIN ÜRÜNLERİ SATILMAZ" AFİŞLERİNİ ASALIM

Eryılmaz " Elazığ'da "bu işyerinde İsrail'e destek veren firmaların ürünleri satılmaz" afişinin asılı olduğu dükkânlar görmek ve hatta Elazığ'daki bütün esnaflarımızın kapısının bu afişlerle donatıldığını görmek istiyoruz. Bizler Sivil toplum kuruluşları olarak boykota katılan esnafımızın yanında olacağız. Yine düğünlerin yoğun bir şekilde yapıldığı bu mevsimde, tüm düğün sahiplerini ve düğün salonu sahiplerini, hayır işlerine şerri bulaştırmamaya, Filistinli çocukların kanının bulaştığı içeceklere ikramları arasında yer vermeme konusunda duyarlı olmaya davet ediyoruz.

Haydi Elazığ! İsrail zulmüne karşı boykot ayaklanmasında dünyaya örnek olalım!" ifadelerini kullandı.