Ekmek Bulamayan EvAlıyor'muş'

Sivri çıkışlarıyla dikkat çeken AK Parti Kayseri Milletvekili Hülya Atçı Nergis yine başrollerde.

Ekmek Bulamayan EvAlıyor'muş'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

AK Parti Milletvekili Hülya Atçı Nergis, "Türkiye'nin ne kadar geliştiğini, gerçekten ev ve araba almanın artık çok kolaylaştığını anlatacağız. Muhalefet istediği kadar konuşsun, karşı medya istediği gibi haber yapsın" diyerek halktan, ülkeden ve vatandaşın çektikleri yaşam mücadelesinden ne kadar habersiz olduğunu ortaya koymuş.
 
 Sözüm ona ülkemizde insanların sahip olduğu yaşam standartlarının kalitesini her yerde anlatıp; ülkenin gelişmişliğininde artık ev ve araba almayı çok kolaylaştırdığını anlatacakmış. Tabi birde gelecek tepkilere karşı "muhalefet istediği kadar konuşsun, karşı medya istediği gibi haber yapsın" bizi durduramazlar diye garantörlük ediyor.

Ak Partili milletvekillerinin bu gibi söylemleri bize 1700'lü yılların Fransa’sını hatırlattı.  Hani Paris’teki yoksullar ayaklanmış, yiyecek ekmeklerinin dahi olmadığı Kraliçe Marie'ye bildirildiğinde; “ekmek bulamayanlar pasta yesin” şeklindeki dâhiyane(?) öneriyle halka derman olan kraliçe… 

Ülkem insanının yaşadığı dar boğazı umursamadan böyle talihsiz bir açıklama ile sahnelere inme gayreti ile neyi başaracaklarını zannediyorlar güya millete vekil olanlar. Kendilerinin sahip oldukları ekonomik koşullara ve imkânlara herkesi  sahip zannettiklerine göre halktan da milletten de ne kadar kopuk ve uzak olduklarını da ispatlamış oluyorlar. Hatta bize öyle geliyor ki bugün ekmeğin kaç kuruş olduğundan dahi bihaberler!..

Bugün ülkemizde artmayan tek bir şey varsa o da garibanın maaşı! Onun dışında geriye kalan her ne ise Bugün ateş pahasına satılıyor. Sözüm ona dar gelirli için uygun fiyatla hizmet verildiği bilinen üç harfli marketlerin ocaklara nasıl ateşler düşürdüğü gün gibi aşikârken. Ve de kıt kanaat yaşayan milyonlarca insanımıza bu sözler en ağır hakaret nispetindedir. Hiç olmazsa bir hukukçu olarak bunu bilmeleri gerekmektedir. 

Ak Partili milletvekillerinin göze girme çabaları ile böylesi absürt iŞler içerisine girmesi bu süratte devam ederse asıl gözden düşenlerin kendileri olacağı da malum hepimize...  Böyle giderse Almanya kuyruğu uzayacak bizde! Sahi oraya gitmek de çok kolaydı değil mi?