EFSANE PARKELERE GERİ DÖNÜYOR!

2 sezon önce maddi sıkıntılardan dolayı kapatılmak zorunda kalınan Elazığ Dsispor Bayan Voleybol Takımı, yeni sezonda yeniden faaliyetlerine başlıyor

EFSANE PARKELERE GERİ DÖNÜYOR!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

2 sezon önce maddi sıkıntılardan dolayı kapatılmak zorunda kalınan Elazığ Dsispor Bayan Voleybol Takımı, yeni sezonda yeniden faaliyetlerine başlıyor. 2008 yılında ilimize küçükler kategorisinde Türkiye 2.’liği kazandıran ve 3. Lige yükselerek voleybolda Elazığ’ın ilk profesyonel takımı olma hüviyeti kazanan Elazığ Dsispor, yeni sezonda Türkiye Kadınlar Voleybol 1. Ligi’nde mücadele edecek. Elazığ İl Özel İdarespor’un faaliyetlerini durdurma kararı almasının ardından, İl Özel İdare Genel Sekreteri Nazif Bilginoğlu ile görüşen Elazığ Dsispor Başkanı Müfridat Şara, istediğini aldı ve kulübün DSİSPOR olarak yeni sezonda mücadele etmesini sağladı. Antrenörlüğünü Ercan Sönmez’in yapacağı Elazığ Dsispor Bayan Voleybol Takımı, kurban bayramı sonrasında çalışmalarına kendi tesislerinde start verecek.

“VOLEYBOLUN LOKOMOTİFİ DSİSPOR’DUR”
Konuya ilişkin olarak açıklamalarda bulunan Dsispor Başkanı Müfridat Şara, Dsispor’un voleybolda Elazığ’ın lokomotifi olduğunu belirterek, voleybolda iyi işler yapacaklarına inandıklarını söyledi.
“Biliyorsunuz Elazığ’ın eskiden beri bayanlar voleyboldaki lokomotifi Dsispor’dur. 2008’de Türkiye Yaş Grupları’nda 2.’liğimiz var. Türkiye şampiyonu olduk. Elazığ’da profesyonel anlamda 3. lige ilk katılan takım da biziz. İki yıl önce maddi sıkıntılardan dolayı bunları biz İl Özel İdare’ye verdik. İl Özel İdare önceki yıl verdiğimizde 3. Ligdeydi. Sonradan 2.’liğe katıldılar. Bu sene bazı sebeplerden ötürü kapanmak zorunda kaldılar. Ben bu konuyu Nazif beye götürdüm. Buradan kendisine teşekkür ediyorum bizi kırmadılar. Gerekli olan neyse yaptılar ve bizim voleybolcu kızlarımız tekrar geri döndü. Bunlara takviye olarak yine üniversitede 4-5 tane iyi kızımız var. İyi bir ekip olarak, iyi işler yapacağımıza inanıyorum. Biz bu sene 1.’liğe devam edeceğiz. Ercan Sönmez hocamızla yola devam edeceğiz. Zaten hocamızın babası bizim yönetimimizde. Bu sene orada orta sıraları hedefliyoruz.” (Spor Merkezi)