Eforu Bitmiş!

15 Temmuz kalkışmasının bir numaralı sanığı olması dolayısıyla Türkiye'nin ABD'den iade talepleri hala karşılık bulamazken, geçtiğimiz günlerde bazı internet sitelerinde Fethullahçı Terör Örgütü elebaşı Fetullah Gülen'in rahatsızlandığı yönünde haberler yapılmıştı. Yayınladığı video ile bu iddiaları doğrulayan Gülen, 'Çok küçük bir eforu taşıyamayacak kadar hastayım' ifadelerini kullandı.

Eforu Bitmiş!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Türkiye’yi Amerika’nın uydusu yapma amacıyla 15 Temmuz ayaklanmasını gerçekleştiren ancak başarılı olmayan terör örgütü elebaşı Fetullah Gülen,  şimdilerde takati bitmiş, tüm eforu tüketmiş. 

Kendisi de bu durumu bizzat video ile teyit etmiş. Eforlu haliyle 15 Temmuzu başaramayan Gülen, Erbakan’a o dönemde vermediği desteği, 28 Şubatta Millet ittifakını oluşturan 6 parti tarafından yayınlanan Milli Mutabakat metnine vererek hedeflerine siyasetle ulaşmaya çalışacak. Başarır mı? 

ABD, Pensilvanya, tüm Türkiye karşıtı lobilerle yapılan şer ittifakına, sırf Erdoğan’ı devirip makamlara gelme hırsı olan işbirlikçi siyasetçilerin desteğiyle belki. Ama bir yıllığına…  Bir yıl sonra tüm gerçekler ortaya çıkar ve millet yeniden Pensilvanya’nın kuklası bazı kişi ve siyasilere 15 Temmuzdaki gibi osmanlı tokadını indirir.