E. Karakoçan'ın konuğu Kaf-Kaf

5 haftadır galibiyete hasret olan Mavi-Beyazlı ekibimiz, Türk futbolunun köklü takımı Karşıyaka karşısında 3 puan hedefliyor

E. Karakoçan'ın konuğu Kaf-Kaf
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu
Misli.com 3. Lig 3. Grup temsilcimiz Elazığ Karakoçan FK, 21. Hafta maçında yarın Karşıyaka ile 3 puan mücadelesine çıkacak. Ligde 5 haftadır galibiyete hasret olan temsilcimiz, Karşıyaka karşısında mutlak 3 puan hedefliyor. Maçın son çalışmasını kendi tesislerinde yaparak kampa giren temsilcimizde eksik ya da cezalı oyuncu bulunmuyor.

EREN’DEN TATLI İKRAMI
Takımın son çalışmasını ziyaret eden Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulsamet Eren, 2. Başkan Serkan Gündoğdu’yla bir araya geldikten sonra antrenmanı izledi ve futbolculara tatlı ikramında bulundu.

HAKEMLER İSTANBUL’DAN
Zorlu maçta İstanbul Bölgesi hakemleri görev yapacak. 17 Şubat Çarşamba günü saat 13.00’te Doğukent Stadı’nda oynanacak maçı Burak Kaplan yönetecek. Kaplan’ın yardımcılıklarını Önder Çalış ile Fetdah Yiğit yapacak. Müsabakada 4. Hakem olarak Ahmet Can görevlendirildi. Bu karşılaşma öncesi temsilcimiz Elazığ Karakoçan FK 20 puanla 12. sırada bulunurken, Karşıyaka ise 7. durumda.

PROGRAM
Misli.com 3. Lig 3. Grup’ta 21. Hafta maçlarının ayrıntılı programı şöyle;
17 Şubat Çarşamba
13.00 Gölcükspor – Batman Petrolspor
13.00 Isparta 32 Spor – Şile Yıldızspor
13.00 Yalovaspor – Somaspor
13.00 Erbaaspor – Altındağspor
13.00 Elazığ Karakoçan – Karşıyaka
13.00 Cizrespor – Çarşambaspor
13.00 Esenler Erokspor – İçel İY.
13.00 Çatalcaspor - Arhavispor