Duyarlı İnsanlar Hep Var Olsun

Hazar Gölü'ne gelen çok sayıda ziyaretçi, kendine has doğası, plajı, kamp alanları, sosyal tesisleri ve tekne turlarıyla tatilin keyfini çıkarıyor.

Duyarlı İnsanlar Hep Var Olsun

Aynı zamanda Hazar gölü çevresinde bulunan kamu ve özel sektöre ait otel, misafirhane, apart otel, pansiyon ve kamp alanları da ziyaretçilerini ağırlıyor.

Çevresinde çok sayıda yazlık ev ve villa bulunan gölü, günübirlik ziyaret etmek isteyenler, kent merkezinde bulunan lüks otel ve misafirhanelerde konaklayabiliyor. Ama otobüs ve dolmuş  duraklarında oturacak yerin olmaması bekleyen vatandaşlar için çileye dönmüş durumda.Son zamanlarda duraklardan birine koltuk koyan kişinin davranışı da takdir topluyor.

Duyarlı İnsanlar Hep Var Olsun

Sivrice  Belediyesi’nin birçok durak yerini kapalı yapmaması ve oturma bankları koymaması nedeniyle vatandaşlar soğukta ve sıcakta ayakta otobüsleri beklemeye devam ediyor. 

Duyarlı İnsanlar Hep Var Olsun

VATANDAŞLAR AYAKTA BEKLEMEK İSTEMİYOR

Vatandaşlar, durağa koltuk koyan duyarlı kişinin bu davranışına çok teşekkür ettiklerini belirttiler.Birçok ilde açıkta olan merkezi durak kalmadığını söyleyen vatandaşlar soğuklarda ve sıcak havada sıkıntı çektiklerini söylüyor.

Duyarlı İnsanlar Hep Var Olsun

Özellikle yaşlı vatandaşlar, duraklarda otobüs beklerken büyük sıkıntı yaşıyor. Elazığ-Diyarbakır karayolunda yürüme kaldırımının olmaması da kazalara davetiye çıkarıyor.