Duyarlı Çevrelerin G20 Uyarısı

Seçimlerde ve sonrasında Erdoğan ve Cumhur İttifakına destek veren bazı STK'lar, G20 zirvesindeki tema ve alınan kararlar sebebiyle hükümete tepki gösterdiler.

Duyarlı Çevrelerin G20 Uyarısı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Önce 73 Selamet Kuşağı Akıncıları sesini yükseltti ve Hindistan’ın başkenti Yeni Delhi'de gerçekleştirilen G20 Zirvesinde Hindistan tarafından belirlenen 'Tek dünya, tek aile, tek gelecek' temasına itirazları olduğunu dile getirdi.

Geçtiğimiz aylarda Erdoğan’a destekle ülke gündemine gelen 73 Selamet Akıncıları Başkanı Ahmet Tanrıverdi;  Hindistan'ın başkenti Yeni Delhi'de "Tek dünya, tek aile, tek gelecek"  temasıyla gerçekleştirilen G20 Zirvesi, küresel güçlerin hümanizm adı altında sürdürdükleri Siyonist eylem planlarının bir devamı olduğunu, dünyanın kana bulanmasına sebep olan, açlık sebebiyle milyonlarca insanın öldüğünü, sun’i  gündemlerle Ortadoğu ve İslam ülkelerinin iç karışıklık ve savaşa sürüklenerek kaynaklarının sömürüldüğü bir dünya düzeninin devamı anlamına gelecek “tek dünya, tek aile, tek gelecek” teması, bu zülüm sisteminin sevimli gösterilmiş sahte yüzlü  bir sloganı olduğunu dile getirerek tepkisini ortaya koydu.

G20 zirvesine ikinci bir tepki de ZEKİ-DER Başkanı Av.  Talip Ersöz’den geldi.

Yeni Dünya Düzeninin monarşileri yıkmayı, dini inançları yok etmeyi, ulus devletleri sonlandırarak totaliter bir tek dünya devleti kurmayı amaçladığını ifade eden Ersöz, aynı teorinin bir uzantısı olarak Rockefeller ve Rotschild ailesiyle özdeşleşen İlluminati, zihin kontrolü, bilinmeyen ya da gizli olan sistemleri uygulayarak, hükûmetleri ve kuruluşları ele geçirerek yenidünya düzeni kurmayı planlanladığını belirtti.

Bu iki açıklama da gösteriyor ki G20 zirvesi, bu zirvenin teması ve alınan kararlar, dini ve ahlaki açıdan duyarlı çevreleri rahatsız ve tedirgin etmiş.

Dünya küresel güçlerinin hiçbir slogan, tema  ya da insan hakları kılıfına  büründürülmüş amaçlarının boş olmadığını ve her birinin kendi çıkar ve sömürülerinin devamını sağlamaya yönelik olduğunu geçmiş tecrübeleriyle yaşayan ve hatta bedeller ödeyen bu kesimlerin seslerine kulak verilmeli. 

Ekonomik getiriler ve ortak çıkarlar gibi süslü ve tatlı sözlerle örüntülenmiş hedeflerin altında yatan şeytanlıkların ortaya çıkartılıp buna göre tavır alınması yönünde tavsiyelerini ortaya koyan bu çevrelerin uyarıları dikkate alınmalı.