DÜĞÜM ÇÖZÜLDÜ MÜ?

SOSYAL MEDYADA AK PARTİ İL BAŞKANLIĞI'NA EJDER AÇIKKAPI'NIN ATANDIĞI HABERLERİ GENİŞ YANKI BULDU. PARTİ TABANI OLASI ATAMADAN MEMNUNİYETİNİ DE YİNE SOSYAL MEDYA ARACILIĞI İLE PAYLAŞTI.

DÜĞÜM ÇÖZÜLDÜ MÜ?
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Yaklaşık bir ay önce görevinden istifa eden Ramazan Gürgöze’den sonra vekâletle yürütülen Ak Parti İl Başkanlığı’na bir dönem İl Başkanlığı ve milletvekilliği görevlerini yürüten Ejder Açıkkapı’nın atanma kararının verildiği, resmi açıklamanın ise cumartesi günü yapılacağı iddia ediliyor.

SOSYAL MEDYADA GENİŞ YER BULDU

Ak Parti İl Başkanlığına Ejder Açıkkapı’nın atandığı haberleri sosyal medyada geniş yer buldu. Resmi bir açıklama  ve Ejder Açıkkapı’nın kendisine ulaşan herhangi bir bilgi olmamasına  rağmen kamuoyunun olası bu atamayı isabetli bulduğu gözlemleniyor.

Geçmişte hem il başkanı hem de milletvekili olması dolayısıyla teşkilatları ve tabanı çok iyi tanıdığı, toparlayıcı özelliği ve teşkilatçılığı ile büyük tecrübe sahibi Ejder Açıkkapı’nın Ak Parti için ideal bir il başkanı olacağını ifade eden parti tabanı,sosyal medyada sıklıkla paylaşılan haberlerin doğru olmasını beklediklerini belirtiyorlar.

HALKIN BAŞKANI

Bir aydan beri Genel Merkez tarafından il başkanlığı ataması yapılamamasının sebebinin en ideal ismi bulmak, teşkilatlara güç verecek, sahada koşturacak ve her şeyden önemlisi de tabanın büyük çoğunluğunun ittifak edeceği bir ismi bulmaya yönelik olduğuna dikkat çeken siyasi gözlemciler, bu şartlara haiz ismin Ejder Açıkkapı olduğu görüşünde birleşiyorlar.

Ejder Açıkkapı’nın,  bir milletvekilinin ya da bir gurubun değil sadece tabanın ve halkın il başkanı olacağını, şehrin çıkarları ve faydasına olan projeleri, bir dönem milletvekilliği yaptığı ardından da uzun süreden beri yaşadığı Ankara’da gerek bakanlar gerekse Ankara bürokrasisindeki lobisi ve bakanlarla olan özel hukuku sebebiyle ilimiz için çok yararlı projelere imza atacağı ifade ediliyor.

SOSYAL MEDYA HABERİ BİLE RAHATLATTI

Resmen açıklama yapılmasa da sosyal medya üzerinden yapılan paylaşımlar ve yorumlar da gösteriyor ki Ak Parti İl Başkanlığına Ejder Açıkkapı’nın atanacak olması tabanda büyük bir rahatlama ve motivasyon yaratmış gibi.

Uzun süre il başkanlığının atanamamış olmasından ve yine sosyal medyada alay konusu olmasından bunalan tabanın bu atama ile oldukça memnun olacağı ifade ediliyor.