Dualarımız sizlerle Gakgolar!

Bordo-Beyazlı Temsilcimiz'in TFF 2. Lig'e yükselme serüveni bugün başlıyor. Yıllardır alt liglere hapsolan ve yıllar sonra üst liglere dönme fırsatı yakalayan Bordo-Beyazlı ekibimiz play-off 3. tur ilk maçında Efeler 09 SFK'nın konuğu olacak

Dualarımız sizlerle Gakgolar!

TFF 3. Lig 2. Grup Play-Off 3. Tur ilk maçları bugün oynanacak. Zorlu geçen lig serüvenini 2. olarak tamamlayan ve play-offlara 3. Tur’dan katılan Bordo-Beyazlı ekibimiz, Efeler 09 SFK ile eşleşti. İlk maçı bugün deplasmanda oynayacak olan Bordo-Beyazlı ekibimiz, rövanşı ise 20 Mayıs Pazartesi günü evinde oynayacak. İki maç sonunda rakibine üstünlük sağlayan takım play-off finalinde 1. Grup’tan gelecek takımla eşleşecek.


KADRODA EKSİK YOK
Bordo-Beyazlı ekibimizin Efeler 09 SFK ile deplasmanda oynayacağı play-off 3. tur ilk maçı öncesi eksik futbolcusu bulunmuyor. Maçın son çalışmasını Aydın’da yaparak konakladığı otelde kampa giren Bordo-Beyazlı ekibimizde tek hedef galibiyet. Teknik Direktör Bülent Yenihayat’ın takdiriyle bu maçın kadrosunda; Mesut Saray, Bahattin Köse, Hakan Canbazoğlu, Burak Yamaç, Beykan Şimşek, Fatih Kıran, Çağrı Yağız Yasak, Murat Torun, Metin Peker, Mehmet Eksik, Mikail Koçak, Yiğit Kafkasyalı, Yağızcan Erdem, Burhan Arman, Hüseyin Turunç, A. Ertuğrul Öztürk, Mert Altınöz, Mehmet Ablay, Berşan Yavuzay, Hasan Ekici ve Denizhan Akkuş yer alıyor.

TARAFTARLAR DA YALNIZ BIRAKMIYOR
Bordo-Beyazlı ekibimizi bugün oynanacak olan maçta taraftarları da yalnız bırakmayacak. Elazığ’dan giden taraftarların yanı sıra İzmir ve İstanbul’dan da taraftarlar tribünde yer alacak. 15 Mayıs Pazar günü saat 16.00’da Nazilli İlçe Stadı’nda oynanacak olan ve Trabzon Bölgesi A Klasman Hakemi Furkan Aksuoğlu’nun yöneteceği maç TFF’nin Youtube kanalından canlı olarak yayınlanacak.