Doğu Anadolu Bölgesi'nin İlk Tarım Kredi Marketi Kovancılar'da Açıldı

Başak MERAL GÜNDÜZ/Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri iştiraklerinden Tarım Kredi Pazarlama ve Marketçilik KA.Ş. bünyesinde faaliyet gösteren ve üreticiyle tüketici arasında köprü vazifesi gören Tarım Kredi Kooperatif Marketler çiftçilerden aldığı güçle büyümeye devam ediyor.

Doğu Anadolu Bölgesi'nin İlk Tarım Kredi Marketi Kovancılar'da Açıldı

Doğu Anadolu Bölgesinde ilk olarak Kovancılarda açılan Tarım Kredi Marketi‘nin açılışını Kovancılar Belediye  Başkanı  Hacı Akpınar, Tarım Kredi Marketçilik Karadeniz ve Doğu Anadolu Grup Müdürü Celalettin İnan,Tarım Kredi Malatya Bölge Müdür Yardımcısı Erdinç Dişoğlu,Kovancılar Tarım Kredi Kooperatifi Müdürü Neşe Gür yaptı.

Kooperatif Market mağazalarında temel gıda, atıştırmalık, içecek, şarküteri ve kahvaltılık, et ve dondurulmuş ürünler, meyve ve sebze, temizlik ürünleri, sıvı yağ ve margarinler, kişisel bakım, kâğıt ürünleri, gıda dışı olmak üzere % 70 Tarım Kredi'ye ait ürünlerden oluşuyor.

Çiftçi ortaklarından temin edilen hammaddelerin, tesislerde itinayla işlenerek kaliteli, doğal ve katkısız ürünler  uygun fiyatlarla markette satışa sunulmakta.Elazığ Merkezde yakın zamanda dört tane daha Tarım Kredi Marketi’nin açılışı yapılacak.