Doğru Teşhis

Göreve geldiği günden beri parti tabanı ile birlikte her kesimle sıcak ve samimi ilişkiler kuran ve partiyi yeni bir hizmet binasına kavuşturan AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, Kanal 23 televizyonuna konuşarak önemli konulara dikkat çekmiş.

Doğru Teşhis
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Şehirle ilgili hizmetlerin bazı eksikliklerine rağmen şehir tarihinde  görülmeyecek düzeyde bir hizmet ve başarı olduğuna dikkat çeken Başkan Yıldırım’ın bireysel hataların ya da eksikliklerin AK Parti’ye mal edilmemesi gerektiğini hassaten vurgulaması önemli bir tespit ve aynı zamanda uyarı niteliğindeydi.

Başkan Yıldırım, Ak Partililiği ile maruf kişilerin hatalarının, genel merkeze ve hatta misyona, davaya ve kutlu mücadeleye mal edip kırgınlık ve küskünlük gösterilmesinin çok da doğru olmadığını ifade ediyordu.

Başkanın bu cümlesinden zımnen, “Aramızda davaya halel getirecek isimler var ve biz bunları biliyoruz ama sırf onlardan dolayı bizleri yargılamayın” düşüncesine katılmamak mümkün değil. 

Ancak bu cümlenin asıl muhatabı olan insanların da artık bir aynaya bakması lazım geldiğine inanıyoruz. Toplumda hiçbir karşılığı olmadığı gibi antipatik olan ve bazı tavır ve davranışlarıyla sevilmeyen tiplerin dönüp dönüp Ak Parti trollüğüne soyunmasının da önüne geçilmesi gerektiğine inanıyoruz. Hele hele Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bazı insani, ahlaki ve manevi paylaşımları bazı tiplerde o kadar aykırı ve absürt duruyor ki, sırf bundan dolayı Erdoğan’dan soğuyan ve uzaklaşan yüzlerce insan biliyor ve çevremizden görüyoruz.

Şerafettin Başkan teşhisi çok güzel koymuş. Tedavi ise kendini Ak partili gören ve fakat kamuoyunda çıkar ve ikbal avcılığı ile maruf isimlerin  sırf  Erdoğan hatırına, O’nun yürüttüğü büyük dava hatırına bir ortalıktan çekilmesi. 

Kaldı ki paylaşımları zaten il başkanı, milletvekilleri ve belediye başkanları yapıyor ve geniş kitlelere ulaştırması sağlanıyor. Bunun ötesi;  yarenlik, yaranmalık ve her hâlükârda zararlılık…