DOĞRU, BAŞKAN ALAN'I ZİYARET ETT

QNB Finansbank Elazığ Şube Müdürü Hüseyin Necmi Doğru Elazığ TSO Yönetim Kurulu Başkanı İdris Alan'ı makamında ziyaret ederek, ilin ihracatı, KGF ve bankacılık hizmetleri hakkında görüş alışverişi

DOĞRU, BAŞKAN ALAN'I ZİYARET ETT
TAKİP ET Google News ile Takip Et

QNB Finansbank Elazığ Şube Müdürü Hüseyin Necmi Doğru Elazığ TSO Yönetim Kurulu Başkanı İdris Alan’ı makamında ziyaret ederek, ilin ihracatı, KGF ve bankacılık hizmetleri hakkında görüş alışverişinde bulundu.
ALAN: 2016 YILINA GÖRE CİDDİ BİR TOPARLANMA SÖZKONUSU

Elazığ TSO Yönetim Kurulu Başkanı İdris Alan, Doğru’nun ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek, “2016 yılında ülkemizde yaşanan darbe teşebbüsü ve sonrasında yaşananlar her ülkenin kaldırabileceği yük değildir. Bu süreçte uluslar arası kredi derecelendirme kuruluşları ülkemizin görünümü noktasında hep olumsuz ve karamsar tablolar ortaya koymuştur. Tüm bu gelişmelere rağmen Türk özel sektörü tarihte eşi benzeri görülmemiş bir şekilde işine dört elle sarılmaya devam etmiş ve yıl sonu itibarı ile büyüme rakamları yüzde 5’ler seviyesinde gerçekleşmiştir. Bu olumlu tablo 2017 yılının 7. Ayı sonunda da kendini göstermiştir. Elazığ’a baktığımızda ise geçen yılın toplam ihracat rakamın yakın bir oranı ilk 7 ayda gerçekleştirmiştir. İlimizde yaklaşık 58 işletmemiz bu yılın ilk 7 aylık diliminde toplam 215 milyon ABD doları ihracat yapmıştır. Bu rakamın tarihi bir rekorla inşdigerah yıl sonu itibarı ile 400 milyon Dolar’a ulaşmasını bekliyoruz. Yine Odamızın girişimleriyle Oda bünyesine açılan Kredi Garanti Fonu (KGF) iş dünyasının yoğun ilgisini görmektedir. Benim öncelikle siz finans ve bankacılık sektör temsilcilerinden ricam kredi noktasında size yapılan başvuruları mutlak suretle KGF üzerinden değerlendirerek üyelerimize yardımcı olmanızdır. Nazik ziyaretiniz için teşekkür ediyor, başarılı çalışmalar temenni ediyorum” dedi.