Diyarbakırlı Akademisyenin Paylaşımı Gündem Oldu: Elazığ Detayı Dikkat Çekti

Polis Akademisi'nde görev yapan Öğretim Görevlisi Diyarbakırlı Zülküf Yılmaz tarafından sosyal medya platformu X'den yapılan bir paylaşım milyonlarca etkileşim aldı.

Diyarbakırlı Akademisyenin Paylaşımı Gündem Oldu: Elazığ Detayı Dikkat Çekti

Paylaşımını CHP Lideri Özgür Özel’in "Ben Kürtlere; 86 milyonla birlikte eşit vatandaşlığı iliklerine kadar hissettikleri Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin bizlerle birlikte sahibi olmalarını teklif ediyorum" ifadeleri üzerine yapan Yılmaz’ın yaptığı değerlendirmeye binlerce yorum yağdı.

İşte o paylaşım:

“Sn Özgür ÖZEL
Babamın dedesi Mehmet YILMAZ Rus harbinde savaşmış 4 yıl esir düşmüş sonra esir takasıyla ülkesine dönmüş ve Türkiye Cumhuriyetine Elazığ Arıcak ilçesinde karakol çavuşluğu yapmıştır! Ama kimse ona sen Diyarbakırlı Zazasın olamazsın dememiştir.
Yetmemiş Babam Ekrem YILMAZ Diyarbakır Ergani Öğretmen lisesinde okumuş 41 yıl bu ülkeye öğretmenlik yapmış kimse babama bir gün dönüp sen Diyarbakırlısın Zazasın öğretmenlik yapamazsın dememiş! 
Yetmemiş ablam Yonca Çıbuk bu ülkede 30 yıldır hemşire olarak görev yapmış ve halen yapmaktayken kimse dönüp ona sen Diyarbakırlı Zazasın hemşirelik yapamazsın dememiş! 
Ağabeyim Mehmet Kürşad YILMAZ Ankara Beytepe Jandarma Uzman okulunu kazandığında, 18 yıl bu ülke için özel harekatından, istihbaratına kadar her biriminde  asker olarak görev yapmasından tut bu ülke için canını verip Şehit düştüğü güne kadar kimse ona Diyarbakırlı Zazasın’da demedi! Hatta ve hatta devlet övünç madalyası verdi!
Yetmedi bu ülke bana şahsıma önce Akademisyen olma yolunu açtı. Daha ileri giderek dedi ki; Ey Zülküf YILMAZ bundan sonra Diyarbakır’da polisimi sen seç sen eğit dedi! Devlet güvenliğini bana, yani Diyarbakır’lı birine emanet etti!

Türkiye Cumhuriyeti Devleti bana hep şunu söyledi! 

BURASI TÜRKİYE CUMHURİYETİ. KANUNLARA UYDUĞUN SÜRECE BU ÜLKEDE, DOKTOR, ÖĞRETMEN, POLİS, ASKER, SAVCI, HAKİM, EMNİYET MÜDÜRÜ, JANDARMA GENEL KOMUTANI, KAYMAKAM, VALİ, MİLLETVEKİLİ, BAKAN, BAŞBAKAN VE HATTA CUMHURBAŞKANI OLDUN... GELECEKTE DE OLMAMAN İÇİN HİÇ BİR
ENGEL YOK. ÇÜNKÜ BİZ TEK DEVLETTE BİRÇOK ETNİK KÖKENDEN GELEN KARDEŞLERİZ. BENDEN SAHİP OLDUĞUM HERŞEYİ İSTE!!
EKMEĞİMİ, SUYUMU, AŞIMI PAYLAŞIRIM SENİNLE... DİĞER ETNİK KÖKENDEN GELEN KARDEŞLERİMLE
PAYLAŞTIĞIM GİBİ... ÇÜNKÜ BU ÜLKE HEPİMİZİN !!
-AMA BİR GÜN YAHUDİ VE ERMENİLERİN GAZINA GELİP BENDEN TOPRAK İSTERSEN , MERAK ETME,
BENCİLLİK ETMEM. SENİNLE ONUDA PAYLAŞIRIM..
ALTI SENİN OLUR, ÜSTÜ BENİM !!

O yüzden sakın bizim adımıza olmayan bişey varmış gibi konuşma. Zaten ben TÜRKİYE CUMHURİYETİ’nin sahibiyim”