Diriliş zamanı Gakgom!

TFF 3. Lig 1. Grup'un 12. Haftası'nda Bordo-Beyazlı Temsilcimiz Elazığspor, Hendekspor'u ağırlayacak

Diriliş zamanı Gakgom!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu
Bordo-Beyazlı Temsilcimiz Elazığspor, TFF 3. Lig 1. Grup’un 12. Haftası’nda Hendekspor’u konuk edecek. Zorlu maçın son çalışmasını cumartesi günü kendi tesislerinde yaparak kampa girecek olan temsilcimizde İzzet’in de dönmesiyle eksik ya da cezalı oyuncu bulunmuyor. Son iki haftayı mağlubiyetlerle kapatan Bordo-Beyazlı ekibimiz, taraftarının da desteğiyle mutlak 3 puan hedefliyor.

AYDIN: “BULDUĞUMUZ POZİSYONLARI SKORA YANSITMALIYIZ”
Teknik Direktör Cafer Aydın ligde her maçın zor geçtiğini belirterek, “Takımlar hedeflerine ulaşmak adına mücadelelerini veriyor. Bizimde bir hedefimiz var bu hedefe ulaşmanın çabası içindeyiz. Yarın iyi bir oyun sergileyip rakibe pozisyon vermemek, bulduğumuz pozisyonları skora yansıtmak için mücadele edeceğiz. Takım olarak iyi bir hafta geçirdik. Çalışmalarımızı galibiyet üzerine yaptık” dedi.

HAKEM MERSİN’DEN
14 Kasım Pazar günü saat 13.00’te Doğukent Stadı’nda oynanacak olan Elazığspor – Hendekspor maçını Mersin Bölgesi’nden C Klasman Hakemi AliRıza Altunnbakır yönetecek. Altunbakır’ın yardımcılıklarını Mersin Bölgesi’nden Mehmet Saldıraner ile Kahramanmaraş Bölgesi’nden Yunus Yıldız yapacak. Müsabakanın 4. Hakemi ise yine Mersin Bölgesi’nden Sevgi Ölez olacak.
Bordo-Beyazlı ekibimiz bu maç öncesi 11 puanla ligde 15. sırada bulunurken, Hendekspor 13 puanla 10. basamakta.