Devlet odur ki…

Gençlerin ders çalışma ortamı sıkıntısını çözerek İl Halk Kütüphanesinin sabah 8'den gece 11'e kadar açık tutulmasını sağlayan Elazığ Valisi Numan Hatipoğlu öğrencilere bir müjdeli haber daha verdi. Vali Hatipoğlu sosyal medya hesabı üzerinden öğrencilere sıcak çay ve kahve ikramı olacağını duyurdu.

Devlet odur ki…
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Paylaşımında Vali Numan Hatipoğlu; “Sevgili gençler İl Halk Kütüphanemiz saat 23:00’e kadar sizlerin hizmetinde olacak. Ayrıca sizlere sıcak çay ve kahve ikramımız da sürekli olarak sunulacak. Tek beklentimiz verimli çalışmanız. Başarılar diliyorum” ifadelerine yer verdi.

54. Hükümetin Başbakanı merhum Necmettin Erbakan’ın devleti tarif ederken sıklıkla kullandığı bir cümle vardı.  Erbakan derdi ki; “Devlet odur ki bir icraat yapacak, vatandaş da benim güzel bir devletim var ki bu işi ne güzel düşünmüş ve hayata geçirmiş.”

İşte Vali Hatipoğlu şimdiye kadar kimsenin aklına gelmemiş güzel bir işi düşündü ve hayata geçirdi. Kütüphaneyi gece 11’e kadar açık tutmakla kalmadı geleceğimiz olan öğrencilerimize çay ve kahve ikram edilmesi talimatını da verdi.

İşte devlet, işte devlet adamı. Teşekkürler Sayın Valim. Bir teşekkür de bu sorunu gündeme getiren ve çözüme katkı sunan Hakimiyet Gazetemizin çok sevgili muhabirlerine.