Deva Partisi'nden Esnafa ziyaret

DEVA PARTİSİ Elazığ İl Teşkilatı yoğun ziyaret programına devam ediyor. Bu kapsamda Elliler Çarşısı esnafı ile bir araya gelen partililer , çarşı esnafı tarafından büyük bir ilgi ile karşılanarak, ülke ve şehrin ekonomisine dair değerlendirmelerde bulundular.

Deva Partisi'nden  Esnafa ziyaret
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Ziyaret sırasında esnafla birebir görüşen İl Başkanı Av.Mehmet KANGAL " Şehrimizin en eski çarşılarından olan Elliler Çarşısı esnafımız , çarşının eski kalabalık yoğun halinin artık kalmadığını, gelen müşterilerin de alım güçlerinin düşük olması sebebi ile istedikleri satışı yapamadıklarını, zaten kazandıkları paranın maliyetleri dahi karşılamadığını dile getirmişlerdir. Çarşının daha işler hale gelmesi ve müşterinin ilgisini çekmesi amacıyla devlet desteği ile çarşı görselinin daha güzel hale getirilmesini istemektedirler. Bunun yanında   çarşı esnafının büyük çoğunluğunu oluşturan cep telefonu satıcılarının yakındığı bir diğer konu , taksitli satış yapamadıkları için, büyük kurumsal firmalarla rekabet güçlerinin 

kalmadığını, bu konunun acilen mevcut yönetim tarafından düzeltilmesi gerektiğini belirtmişlerdir. Esnafımız ekonomik kriz ortamında artık dayanacak güçlerinin kalmadığını, bu şekilde devam etmesi halinde ülkenin ve özellikle Elazığın daha da kötüye gideceğini üzülerek tarafınıza iletmişlerdir. "

Deva Partisi'nden  Esnafa ziyaret
Deva Partisi'nden  Esnafa ziyaret
Deva Partisi'nden  Esnafa ziyaret
Deva Partisi'nden  Esnafa ziyaret