DERECEYE GİREN ÖĞRENCİLER ÖDÜLLENDİRİLDİ

Palu Kaymakamlığı öncülüğünde Palu Belediyesi, Palu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Palu Kızılay Halk Kütüphanesi Müdürlüğü ve TÜGVA Palu Temsilciliğinin paydaş olduğu ve öğrencilerin okuduğunu anlama ve yorumlayabilme kabiliyetlerini geliştirmek mamacıyla 1. Eğitim öğretim döneminde başlatılan kampanya, dönem sonunda okuma kampanyasına katılanlar arasında yapılan değerlendirme sınavı sonucunda dereceye giren öğrenciler çeşitli hediyelerle ödüllendirildi.

DERECEYE GİREN ÖĞRENCİLER ÖDÜLLENDİRİLDİ
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kaymakamlıkta düzenlenen ödül törenine ilçe kaymakamı Mehmet ÖZTÜRK, ilgili kurum amirleri, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Konuyla ilgili açıklama yapan Palu İlçe Kaymakamı Mehmet ÖZTÜRK “Okuyan bir toplum olmadığımız gerçeğinden yola çıkarak bu yönde projeler üretmeye çalıştık. Geçmiş dönemlerde öğrencilerimize faydalı olan birçok proje uyguladık. Yapılan projeler öğrencilerimize faydalı oldu. 2017-2018 Eğitim Öğretim yılının başında da “Ödüllü Kitap Okuma Yarışması” adlı öğrencilerimizin okuduğunu anlamasını, yorumlamasını amaçlayan bir proje düzenledik. 1. Dönem sonunda yapılan değerlendirme sınavı sonucuna göre dereceye giren 9 öğrencimizi ödüllendirdik. Bütün öğrenciler bizler için değerlidir fakat çalışmış emek vermiş ve başarı elde etmiş olan bu öğrencilerimiz daha bir değerlidir. Dereceye giren öğrencilerimizi, öğretmenlerini ve idarecilerimizi tebrik ediyoruz ve kitap okumaya devam etmelerini bu alışkanlığı çevrelerine ve ailelerine de aşılamalarını tavsiye ediyoruz” dedi.