Deprem sonrası izlenimler

Malatya'nın Kale ilçesinde meydana gelen 5,9 büyüklüğündeki deprem çevre illerde olduğu gibi Elazığ'da da şiddetli hissedildi.

Deprem sonrası izlenimler
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Malatya’nın Kale ilçesinde, saat 10.46’da meydana gelen ve Elazığ’da de büyük ölçüde hissedilen 5.9 büyüklüğündeki depremin ardından AFAD Elazığ başkanlığında il protokolü kriz masası oluşturuldu.

Malatya’nın Kale ilçesinde, saat 10.46’da 5.9 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Elazığ’da da büyük ölçüde hissedilen depremin ardından kriz masası AFAD Elazığ il başkanlığında toplandı.

Elazığ’da yaşanan deprem sonrası yaşanabilecek olumsuzlukların ve çalışmaların koordine edilmesi için toplanan kriz masası, saniye saniye olayları takip ederken, çalışmalar tek bir merkezden idare edildi.

Depremden hemen sonra sahaya inen il yöneticileri hem hasar tespit çalışmalarını hem de yaralı vatandaşlarımızı ziyaret ederek moral verdi. Daha önce yaşadığımız depremler nedeniyle tecrübeli olan Elazığ ve il yöneticilerinin deprem sonrası koordineli bir şekilde çalışması memnuniyet oluştururken, vatandaşlarımız da kendilerini daha güvende hissetti. Bizlerde tüm il yöneticilerine teşekkür ediyoruz.