Deplasman haktır, engellenemez!

Van İl Spor Güvenlik Kurulunun deplasman yasağıma ilk tepki Abluka Taraftar Grubu'ndan geldi.

Deplasman haktır, engellenemez!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Abluka Taraftar Grubu Tribün Lideri Nahit Karaçalı, Pazar günü deplasmanda oynanacak Vanspor Maçı’na, Elazığspor Taraftarlarının alınmayacağı iddialarına sert tepki gösterdi.

DEPLASMAN YASAĞINA TEPKİ: "DEPLASMAN HAKTIR, ENGELLENEMEZ!"

Van İl Spor Güvenlik Kurulu'nun Elazığspor taraftarlarına deplasman yasağı getireceği iddiaları, Abluka Taraftar Grubu tarafından sert bir şekilde eleştirildi. Grubun Tribün Lideri Nahit Karaçalı, "Deplasman haktır, engellenemez!" diyerek yasağın kaldırılması çağrısında bulundu.

TARAFTARIN HAKLARI KORUNMALI

Karaçalı, Pazar günü oynanacak olan Vanspor-Elazığspor maçında, Elazığspor taraftarlarının stadyumda yer almasının önündeki engellerin kaldırılmasını talep etti. Grubun açıklamasında, "Bu haftasonu maçı sabırsızlıkla bekliyoruz. Taraftar olarak deplasman tribününde yer almak ve takımımızı desteklemek en doğal hakkımızdır" denildi.

GEREKENİN YAPILARAK BU BELİRSİZLİĞİN ORTADAN KALDIRILMASINI RİCA EDİYORUZ

Karaçalı’nın açıklamaları şöyle; Bu haftasonu oynanacak olan Vanspor- Elazığspor maçı ile ilgili çeşitli medya kanalları ve gazetelerde tarafımıza güvenlik gerekçesi ile deplasman yasağı verileceği iddiası yer almaktadır.  Bugünleri Elazığspor taraftarları olarak hevesle bekleyip sabrettik. Elazığspor sevdamızın yanında olmak, deplasman tribününde yer almak ve takımımızı fiziki olarak desteklemek en büyük haklarımızdan birisidir.  Abluka Taraftarlar Grubu olarak bu mesnetsiz yasağın gelmemesi için il yönetimi ve takım yönetiminden Vanspor ile iletişime geçerek çözüme kavuşturmalarını talep ediyoruz. Gerekenin yapılarak bu belirsizliğin ortadan kaldırılmasını rica ediyoruz.