Denetimler Sıkı

Tam kapanma ile birlikte şehrimizde denetimler her gecen gün daha da sıklaştırılıyor ve yeni önleyici tedbirler alınıyor.

Denetimler Sıkı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

 Kısıtlama sebebiyle şehir genelinde güvenlik güçleri ile kolluk kuvvetleri belirlenen noktaları kontrol çalışmalarını aralıksız yürütüyor.

Özellikle işe gitmek zorunda kalanların özel araçlarını tercih etmesi nedeniyle dün itibarıyla trafikte yaşanan yoğunluk nedeniyle İl Emniyetini harekete geçirdi. Başta kent merkezi ve ana yollar olmak üzere birçok noktada tedbir alan polis ekipleri, araçları tek tek durdurup sokağa çıkma kısıtlamasıyla ilgili kontrolleri yapıyor.  Şehrimizde ciddi bir olumsuzluk yaşanmaması adına kısıtlamayı ihlal edecek kişiler hakkında cezai işlemlerin yapılması da doğal.

Tablo gösteriyor ki denetimler sıkı.  Tabi buna karşın insanımızın denetimlere riayeti de bir o kadar sıkı... Ha gayret az biraz daha sabır gakkom. Bayramda doyasıya kucaklaşabilmek için iftar buluşmalarına bile mola veren insanımız her türlü övgüye de  takdire de hakkıyla mazhardır.