Demirci'den Hakimiyet'e Ziyaret 

Kağan İnal/Ziver Holding Yönetim Kurulu Başkanı Veysel Demirci, Elazığ Hakimiyet Gazetesi'ni ziyaret etti. 

Demirci'den Hakimiyet'e Ziyaret 

Hakimiyet Gazetesi İmtiyaz Sahibi Ahmet Toprak’ı ziyaret eden Demirci,medyanın Elazığ’da önemli bir görev gördüğünü ifade ederek, gazete çalışanlarına başarılar diledi. 

Demirci sözlerini şu şekilde sürdürdü,“Ben Aziz Şehir Elazığ’ı seviyorum. Her ne kadar 10 yıldır Ankara’da ikamet etsem de sürekli Elazığ’a geliyorum. Sizler şehrin içindesiniz, olan bitenden daha fazla haberdarsınız. Sizin düşünceleriniz önemli. Allah nasip ederse şehir adına bir şeyler yapmak istiyoruz. Elazığ’ı belli bir noktaya getirmek istiyoruz. Burada sizin katkınız çok önemli. Mübarek günlerdeyiz, ilerleyen günlerde Ramazan Bayramı’nı kutlayacağız. Şimdiden herkese hayırlı bayramlar. Sadece bu 3 aylarda yardımlarımızı dağıtmıyoruz. 12 ay boyunca yardım yapmaya çalışıyoruz. Dünya genelinde yaşanan pandemiden sonra iş insanlarının yardımlarını artırmalarını istiyorum. Biz de elimizden geldiğince kazanımlarımızı şehrimizle paylaşıyoruz.”

Hakimiyet Gazetesi İmtiyaz Sahibi Ahmet Toprak ise ziyarette yaptığı açıklamada,“ Ziver Holding Yönetim Kurulu Başkanı Veysel Demirci’ye ziyaretinden dolayı teşekkür ediyoruz” dedi.

Demirci'den Hakimiyet'e Ziyaret 
Demirci'den Hakimiyet'e Ziyaret