Danışmanları Keklemiş…

Yapılan anket ve değerlendirmelerde seçimlerin kaderini gençlerin oylarının belirleyeceği sıklıkla ifade edilmesinin ardından CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, gece yarısı dikkat çeken bir video yayınlayarak gençlere seslenmiş. Ama bunu yaparken kendisini öyle bir tanıtmış ki Mandela'lığa soyunmuş.

Danışmanları Keklemiş…
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Bakın ne demiş Kılıçdaroğlu;  "Sevgili halkım, dostlarım, yol arkadaşlarım ve sevgili gençler. Hakkımda düzenledikleri fezlekeyi TBMM'ye hafta içinde gönderdiler. Hapse atmak istiyorlar beni, bilmenizi istiyorlar bunu çünkü korkmanızı istiyorlar. Sakın ha korkmayın gençler, sakın ümidinizi kaybetmeyin, daha güzel Türkiye'ye çok çok yakınsınız, bunu bilin. Sevgili gençler, bir taneniz bile bu tehditler nedeniyle ‘artık bu ülkede yaşanmaz’ derse varsa bir hakkım, helal etmem bilesiniz. Bakın gençler, önüme mermi attırdılar, bu ülkede yaşanmaz demedim. Şehit cenazesinde öldürmek istediler beni, demedim ben bu lafı. Bulunduğum evi ateşe verin diye bağırıyordu iktidarın provokatörleri, ben o lafı içimden dahi geçirmedim. Bulunduğum konvoya silahlı saldırı yapıldı, her türlü iftirayı, her türlü algıyı, pisliği son 10 senede yaptılar, bana ve aileme tüm bunları yaşattılar, bir kere bile demedim. Bu ülkede yaşanır, bu ülkede çok güzel yaşanacak gençler.”

Kılıçdaroğlu’nun bu açıklamasını okuyanlar da zanneder ki kendisi küresel güçlerin kovanına çomak sokmuş, dünyanın dengelerini değiştirmiş başta ABD ve diğer Avrupa ülkelerinin düşman hanesine kaydedilmiş bir siyasetçi. Yine zannedersiniz ki terörün belini kırdığı için terör örgütlerinin hedefi olmuş.

Sanki kendisinin o makama geldiğinde neler yaşandığını kimse bilmiyor.  Sanki kendisine  çoğu kaçak olan FETÖ’cülerin  destek verdiğini insanların unuttuğunu sanıyor.  Sanki 15 Temmuzda   halk vatanı ve milleti için sokağa çıkıp mücadele ederken kendisinin belediye başkanının evinden süreci takip ettiğini kimse bilmiyor.  

HDP ile olan yakınlığı sebebiyle  şehit cenazelerindeki tepkileri örnek göstererek  kendisinin  hedef gösterildiği yönünde  çabasına şimdiki gençlerin çok inanacağını sanmıyoruz.
Ya sen, ülkenin cumhurbaşkanının ameliyata gireceği saatte MİT operasyonuna muhatap olsaydın, tüm terör örgütlerinin ve ABD Başkanı Biden’in hedefinde bir siyasetçi olsaydın…
Yakardın belki bu dünyayı ve CHP’li belediyelerin eliyle kendi heykellerini bile diktirebilirdin.

Gençler ve halk inanmadı Sayın Kılıçdaroğlu. 

Anlaşılan danışmanlarınız sizi yanlış yönlendirdi…