DIARRA: 'KALMAK İSTİYORUM'

Bugünden itibaren mukavelesi bitecek oyuncularla tek tek görüşmelere başlayacak olan Bordo-Beyazlı Yönetim, bu doğrultuda ilk olarak Welington Tom'la masaya oturmuş ve anl

DIARRA:  'KALMAK İSTİYORUM'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Bugünden itibaren mukavelesi bitecek oyuncularla tek tek görüşmelere başlayacak olan Bordo-Beyazlı Yönetim, bu doğrultuda ilk olarak Welington Tom’la masaya oturmuş ve anlaşma sağlanmıştı. İç transferde pürüz yaşamak istemeyen ve bu doğrultuda bugün Çağrı Ortakaya ve Mehmet Yiğit’le görüşme yapacak Bordo-Beyazlı Yönetimin iç transferden sonra dış transfer çalışmalarına başlayacak. Geçtiğimiz sezonun devre arasında Antalyaspor’dan transfer edilen ve şu ana kadar kendisiyle görüşülmediği öğrenilen tecrübeli golcü Lamine Diarra da yönetimden haber bekliyor. Şuanda Paris’te tatilini geçiren tecrübeli oyuncu, “Şu ana kadar benimle görüşme yapan olmadı. Elazığspor’da oldukça mutluyum. Ancak benimle ilgili yönetimin verdiği bir karar varsa, en azından bunu bilerek hareket etmeliyim.” diye konuştu.

‘Kalmak istiyorum’
Devre arası Antalyaspor’dan transfer edilen ve Bordo-Beyazlı formayla 12 Maçta 631 dakika süreyle görev yapan 34 yaşındaki tecrübeli golcü Lamine Diarra 2 gol kaydetti. Futbol hayatına Bordo-Beyazlı kulüpte noktalamak istediğini söyleyen Diarra, “Şu anda birçok kulüp transfer için görüşmelere başladı. Ben de bu nedenle yönetime görüşmek istediğimi söyledim. Bordo-Beyazlı yönetimden haber bekliyorum. Ben kalmak istiyorum. Benim için öncelik Elazığspor” diyerek sözlerini noktaladı.