Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan müjde üstüne müjde

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Karadeniz'de yapılan sondaj çalışmalarına ilişkin yeni bir müjde verdi. Erdoğan, 'Karadeniz'de son bir ayda üç yeni kuyuda petrol keşfettik' ifadelerini kullandı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan müjde üstüne müjde
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Demokrasi ve Özgürlükler Adası'nda partisinin Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda güzel haberler verdi. Karadeniz'de bulunan doğal gazın ardından bu kez de petrol bulunduğunu belirten Erdoğan, "Son bir ayda 3 yeni kuyuda petrol keşfettik." dedi.

"BİR AYDA 3 YENİ KUYUDAN PETROL KEŞFETTİK"
Karadeniz'de yapılan keşiflerle ilgili bilgi veren Erdoğan, "Ekonomide ciddi bir toparlanma bekliyoruz. Karadeniz'de bulduğumuz 405 milyar metreküplük doğal gazın ardından kara alanındaki çalışmalardan da sonuç almaya başladık. Son bir ayda 3 yeni kuyuda petrol keşfettik. Diyarbakır'da 2, Kırklareli'ndeki kuyularda 6 bin 800 varil ilave sağladık. 61 bin varilin üzerine çıktı. Doğal gazın vatandaşlarımıza hizmetine sunumu için şebeke genişletme çalışmaları sürüyor." dedi.

"HER ALANDA MÜJDELERİ PAYLAŞMANIN HAZIRLIĞI İÇİNDEYİZ"
Cumhurbaşkanı Erdoğan başka müjdelerin de sinyalini vererek şunları söyledi: "Doğal gaz abone sayımızı 17 milyona çıkardık. Halen şehrine doğal gaz şebekesi ulaşmış olmasına rağmen bu konfordan faydalanmayan 13 milyon vatandaşımız var. Tüm vatandaşlarımıza kapılarına gelen bu imkandan faydalanması çağrısını yapıyoruz. Petrol ve hemen her alanda müjdeleri paylaşmanın hazırlıkları içindeyiz."